Şimdi Ara

Bilgisayardan ses geliyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler . Bilgisayarım toplama yeni yaptırdım. Pes 2013 oynarken aynı anda s+d+e tuşlarına basınca ses geliyor 'dıt dıt ' diye . Başka oyunlarda böyle bir sorun yok donma falanda yok. sorun nedir ?

• problem klavyende 3 tusa ayni anda bastigin zaman klavyen 2den fazla tusa ayni anda basmaya destek vermedigi icin ötuyor normal bise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

problem klavyende 3 tusa ayni anda bastigin zaman klavyen 2den fazla tusa ayni anda basmaya destek vermedigi icin ötuyor normal bise

kesin mi ?
  • quote:

problem klavyende 3 tusa ayni anda bastigin zaman klavyen 2den fazla tusa ayni anda basmaya destek vermedigi icin ötuyor normal bise

http://www.sanalmarketim.com/_prod/_img/m/e274cfb675_A4TECH_KB21.jpg

Şuanda bunu kullanıyorum fakat

http://images.gittigidiyor.com/2138/USB-PS2-KATLANABILIR-SU-GECIRMEZ-PLASTIK-KLAVYE__21384053_0.jpg

bunu takıp deniyorum yine ses geliyo ?

• ilk klavyenin aynısı bendede var durum bendede aynı oyunlarda 3 tuşa birden aynı anda basınca dıd dıd diye ötüyor
  • quote:

ilk klavyenin aynısı bendede var durum bendede aynı oyunlarda 3 tuşa birden aynı anda basınca dıd dıd diye ötüyor

nasıl çözdün sorunu? yeni klavye kesin çözecekmi ? bide sadece pes 13de oluyo ?
  • çözmedimki 3 tusa aynı anda bascak bir oyun oynamıyorum.
  • quote:

çözmedimki 3 tusa aynı anda bascak bir oyun oynamıyorum.

ben napcam yeni klavye ? önerin nedir ?
  • bak 5/10 tl e joyistik al pes 13 için kalvye değiştirmek zorunda deyilsin ben öyle yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzubeyirr

İyi günler . Bilgisayarım toplama yeni yaptırdım. Pes 2013 oynarken aynı anda s+d+e tuşlarına basınca ses geliyor 'dıt dıt ' diye . Başka oyunlarda böyle bir sorun yok donma falanda yok. sorun nedir ?

joyistik için dükkanıma bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bak 5/10 tl e joyistik al pes 13 için kalvye değiştirmek zorunda deyilsin ben öyle yaptım

klavyeden oynamak istiyorum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.