Şimdi Ara

Bilgisayardan İpad ve iphone 'u kontrol etmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
7
Favori
17.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende, bilgisayardan iPhone'u (veya iPhone'daki Whatsapp'ı) kontrol ederken Türkçe karakter sorunu yok. Bilgisayarın fiziksel klavyesini de, uzaktan iPhone'un klavyesini de kullansam sorun olmuyor.

Ben mi bir şeyleri yanlış anladım acep?

düzeltme: Mac'teyim ve TightVnc değil, Remote Desktop diye bir uygulama kullanıyorum, belki ondandır.

düzeltme 2: PC den TightVnc ile bağlandığımda fiziksel klavyeden Türkçe harflerin bir kısmı sorunsuz bir kısmı sorunlu. Uzak iPhone klavyesi sorunsuz.
    Bu arada iPhone'da 5.1.1 yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 9 Aralık 2013; 2:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Bende, bilgisayardan iPhone'u (veya iPhone'daki Whatsapp'ı) kontrol ederken Türkçe karakter sorunu yok. Bilgisayarın fiziksel klavyesini de, uzaktan iPhone'un klavyesini de kullansam sorun olmuyor.

Ben mi bir şeyleri yanlış anladım acep?

düzeltme: Mac'teyim ve TightVnc değil, Remote Desktop diye bir uygulama kullanıyorum, belki ondandır.

düzeltme 2: PC den TightVnc ile bağlandığımda fiziksel klavyeden Türkçe harflerin bir kısmı sorunsuz bir kısmı sorunlu. Uzak iPhone klavyesi sorunsuz.
    Bu arada iPhone'da 5.1.1 yüklü

Hocam Mac kullanıyorum bende. iPhone u JB olmadan kontrol edebilmem mümkün mü? iPhone 5 7.0.4 Birde Apple Wireless Keyboard bağlayıp Whatsapp yazışmalarında onu kullanabilir miyiz? Ben Macbook kullandığım için deneme lüksüne sahip değilim. Sizin elinizde varsa dener misiniz?

• Vatov kullanıcısına yanıt
    iPhone kontrolü için iPhone'a VNC yüklemek gerekiyor. Bu da jb olmadan mümkün değil maalesef.
    Bende kablosuz klavye yok ama buradan da gördüğüm kadarıyla sorunsuz kullanırsınız.
  • ios 7.1.2 4s te mouse çalışmıyor nedense
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.