Şimdi Ara

Bilgisayardaki resimlerimizi düzenleyecek bir program yada yöntem varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımdaki resimler şehriyeli domates çorbası gibi . karman çurman. belki aynı resimler başka adlar altında farklı klasörlerde mevcuttur. bu resimler tarayıp analiz eden bir program yada yöntem mevcut mu acaba ? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• free duplicate photo finderi deneyebilirsin
  • Merhaba benim önerim visipics adlı program. resimleri resimlere bakarak ayarlıyor farklı klasörde farklı boyutta ve adda olsa bile bulabiliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dev film arşivim için 2 sene önce kadar kullandığım bir program vardı. Şartlar giriyordun, onlara göre sıralama yapıyordu. Sanırım, fotoğraflar içinde uygulanabiliyordu. Program arşiv yönetici olarak çalışıyor da hatırlayamadım programın ismini fakat hemen bir araştırma yapayım bulursam ismini editleyip dönüş yaparım :)
  • eyvallah arkadaslar. hepsini tek tek deniyim ben hemen .
  • irfanview dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu program nasıl?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acdsee nin çogu sürümünde bulacagın tools içerisinde find duplicates adında bir işlevini kullanırım benzer işler için hem resim hemde normal dosyaların eşlerini bulabilirsin farklı isimlerde olsa bile 2 farklı klasör karşılaştırması yapabilir bir tanesinin içindeki kopyaları toplu olarak silme işinde kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.