Bildirim
Bilgisayardaki resimlerimizi düzenleyecek bir program yada yöntem varmı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
free duplicate photo finderi deneyebilirsin -
-
Merhaba benim önerim visipics adlı program. resimleri resimlere bakarak ayarlıyor farklı klasörde farklı boyutta ve adda olsa bile bulabiliyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dev film arşivim için 2 sene önce kadar kullandığım bir program vardı. Şartlar giriyordun, onlara göre sıralama yapıyordu. Sanırım, fotoğraflar içinde uygulanabiliyordu. Program arşiv yönetici olarak çalışıyor da hatırlayamadım programın ismini fakat hemen bir araştırma yapayım bulursam ismini editleyip dönüş yaparım :) -
eyvallah arkadaslar. hepsini tek tek deniyim ben hemen . -
irfanview dene
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
acdsee nin çogu sürümünde bulacagın tools içerisinde find duplicates adında bir işlevini kullanırım benzer işler için hem resim hemde normal dosyaların eşlerini bulabilirsin farklı isimlerde olsa bile 2 farklı klasör karşılaştırması yapabilir bir tanesinin içindeki kopyaları toplu olarak silme işinde kullanabilirsin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- dosya com surrogate üzerinde açık olduğundan
- uyku modunda oyun iner mi
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor android
- silinen dosyaları geri getirme
- klavye kısayolları
- ssd hız testi
- root nasıl kaldırılır
- bağlantı sıfırlandı hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X