Şimdi Ara

bilgisayardaki klasörler açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
48.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda klasörlere mause ile 2 kere sol tıklayınca açılmıyor klasör açılacağına başka şeyler açılıyor denetim masasından klasör seçeneklerine baktım gene yapamadım klasörleri açmak için komut ve program ismi falan söylüyor ama anlamadım ve YAPAMADIM :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevertheles -- 17 Ekim 2007; 17:54:46 >

• Detay yazarsan daha çabuk sonuca ulaşırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

Detay yazarsan daha çabuk sonuca ulaşırız.

aynı fikirdeyim.

artıı

yasak konu başlığı açmışsın düzelt lütfen. aksi takdirde konun kitlenecektir.
  • quote:

Detay yazarsan daha çabuk sonuca ulaşırız.

Masaüstündeki klasörlere 2 kere mause ile tıkladığım zaman klasör içine girmiyor.Klasör üstüne sağ tıkladığım zaman ise normalde en üste AÇ olması lazım ama bende çıkmıyor o ilk başta
    bende çıkan ise enqueue in winamp çıkıyor koyu olarak ve klasöre 2 kere sol tıkladığımda ise winamp açılıyor.Denetim masasından klasörseçeneklerine girdimordan dosya türleri sekmesine girdim ve oradaki dosya klasörü yazan yere tıklayıp gelişmiş sekmesine girdim ve olmadı yapamadım yardım
  • İlk önce sistemin temiz olduğundan emin ol. Ardından belki shell32 modülü zarar görmüş olabilir. Ayrıca HDD'de bad sector var mı? Kontrol et bunları.
  • Bana sisteminde virüs var gibi geldi..Bi tarat sistemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

Bana sisteminde virüs var gibi geldi..Bi tarat sistemi

hayır virüs yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    winrar açılmıyor.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başlat > Çalıştır > "sfc/scannow"

Tabi önce XP CD'sini sürücüye takacaksın.
  • quote:

İlk önce sistemin temiz olduğundan emin ol. Ardından belki shell32 modülü zarar görmüş olabilir. Ayrıca HDD'de bad sector var mı? Kontrol et bunları.

Sitem temiz shell32 modülde de sorun yok hdd de bad sector onu bilmiyorum ama bu ayarlardan oldu ya onu komut ekleyerek yapmam lazım ama klasörler hangi programla çalışıyor onu bilmiyorum bilen varsa söylerse belki yapabilirim.Komut eklerken klasörleribn hangi programla çalışacağınıda soruyor.denetim masası Klasör seçenklerinden dosya türlerinde listelenen kayıtlı dosya türlerinde yer alan dosya klasörü var ona tıklayıp altta gelişmiş sekmesi var ona tıkladığımızda yeni diyor oraya tıkladığımız zaman soeuyor komut ve dosyanın hangi programla çalıştığını ama o programı bilmiyorum klasörlerin hangi programla açıldığını

• quote:

Başlat > Çalıştır > "sfc/scannow"

Tabi önce XP CD'sini sürücüye takacaksın.

tmm deneyeyim.İnş. sorun ortadan kalkar
  • http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=hd-tune&lid=5006

bu programı indirerek hdd ni taratabilir ve bad sector olup olmadığını anlayabilirsin.

kolay gelsin
  • winrar ile sürücüye git autorun.inf dosyasını sil bilgisayarı yeniden başlat!
  • quote:

Orjinalden alıntı: andac_bagtir

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=hd-tune&lid=5006

bu programı indirerek hdd ni taratabilir ve bad sector olup olmadığını anlayabilirsin.

kolay gelsin

teşekkürler bi bakayım
  • sağolun yardımlarınız için sorunum ortadan kalktı
  • nasıl çözdün sorunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: asus-ati

nasıl çözdün sorunu

Başka bir bilgisayardan kod ları aldım ve denetim masasından klasör seçeneklerinden bu kodları yazdım biraz uğraştırdı ama sonunda oldu
  • arkadaşlar ütfen bana yardım edin bilg da sistem geri yükle yazdım şimdi hiç bi klasör açılmıyo üzerine tıkladığımda hata raporu gönder çıkıyo nette ki gigbi
  • Arkadaşlar onun gibi bir sorun bendede var başlat menüsünden hiç bir şeyi açamıyorum.

Geri dönüşüm kutusu klasör gibi görünüyor bide.

Format atmadan sorunu çözmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeworld

arkadaşlar ütfen bana yardım edin bilg da sistem geri yükle yazdım şimdi hiç bi klasör açılmıyo üzerine tıkladığımda hata raporu gönder çıkıyo nette ki gigbi

Bilgisayarini güvenli modda ac ve sorun olmadigı zamanki bir tarihe geri yukleme yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MASAÜSTÜDE BİR KLASÖRÜ NOT DEFTERİ İLE ACTIM DAHA SONRA DİĞER KLASÖRLERİ ACAMIYORUM BÜTÜN KLASÖRLER NOT DEFTERİ İLE ACILIYOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.