Şimdi Ara

BİLGİSAYARDAKİ AÇIK İÇİN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkaadaşlarr bilenlerden yardım istiyorum kanadadan msn de görüştüğümüz bir arkadaş biligisayarında açık var biliglerini görebiliyorum ve dosyalarına bakabiliyorum dedi ve hakkattende bilmesi imkansız dosyaları söyledi virüs programı filan var ama bu açıkları nasıl kapatcam programmı yükliyecem eğer yükliyeceksem adı nedir bidde kullanıcı şifrem yoktu açılışta sorulandan onu koyuyum diyorum lütfen çözüm için yardım edin.

• Dosya paylaşımını açmış olabilirsiniz ya da bir trojan olabilir sistemde...Bir firewall programı yükleyin mesela Comodo Firewall Pro. isteğiniz dışında hiç kimse bilgisayarınıza bağlantı yapamaz...
  • Paylaşımda olan dosyaların gözükebilir. Dosya paylaşımını kapatmak için şu komutları kullanabilirsin.

net share c$ /delete
    net share d$ /delete
    net share admin$ /delete

Yukardaki notları not defterine kaydedip uzantısını .bat olarak yaparsanız ve çalıştırırsanız paylaşımda olan sürücüleriniz paylaşıma kapanır. (c ve d yi örnek olarak yazdım sürücü harfine göre değiştirin)

Not defteriyle yapmak istemezseniz komut satırına (cmd) kodları tek tek yazarak da yapabilirsiniz ama uğraşmış olursunuz.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.