Şimdi Ara

Bilgisayarda yapacak birşeyim kalmadı boşluktayım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Minecraft indir, gir bir servera; eğlenmene bak. Bilgisayarın Minecraft'ı low ayarlarda rahat oynatır, olmazsa yine de daha yüksek fps istersen Optifine yükleyip onunla ayarları yaparsın.

Eğlenceli olur senin için; sarar. Hele ki arkadaşları toplayıp Skype ile sonra da Sonoyuncu'da (MCSG de olabilir ama korsan oynadığını varsayıyorum) herhangi bir minigames'e, PvP'ye ya da Hunger Games'e girmek... O his anlatılmaz.

Minecraft hakkında daha çok bilgi edinmek istiyorsan da birkaç site biliyorum:
    www.minecraft.net (Minecraft'ın resmi sitesi)
    www.msnuhut.wix.com/minecraft-oyunculari (bu da bir fan sayfası, yeterince bilgi var)

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

@Angelia Okuldan gelince uyudum 6 civarı kalktım yemek yedim bidaha yattım 8 de kalktım yeter bu kadar . Dizi olarakta bir tek kardeş payı seyrediyorum başka seyrettiğim birşey yok hoşuma gitmiyor izlemek pek.

@Zig Zag İlk sıra yerine DH yetiyor zaten ingilizcem yok .

@Emre Deniz* Oyunu bilmiyorum fotoğraflarına baktımda zaten bilgisayar yetmez veya kasar.

@Barış. Her başladığımda ilerleyen rc helikopter bölümlerinde sinir krizleriyle beraber oyunu bırakıyorum.

@Lümpen Yazın oluyorda kışın bu havada olmuyor.

E mükemmel işte, İngilizceni geliştir.
    Ben 8 senedir İngilizce öğreniyorum, geçen gün bi kelimenin okunuşunu merak edip youtube'a yazdım videolu dersler çıktı
    Adamların aksanı çok güzel, bir şey öğrenmesem bile sırf Listening'i geliştirmek için açıp dinledim.

Öğrenmek istiyorsan çok zevkli bir dil bence.

• Dizi film seyret , farming simulator 2015,euro truck simulator 2 oyna , bir enstrüman çalmayı dene herhangi bir şeyin kursuna git.İmkanın varsa doğa yürüyüşleri yap etrafında yürüyüş yapacak doğal mekan yoksa klupler var onlarla gidebilirsin bir yerlere ve müzik dinle saçma sapan şeyleri kast etmiyorum gerçek müzik dinle klasik olur jazz olur blues olur tavsiyem metal müzik dinle hayatın tüm enerjisini içinde hissedersin.
  • Pcde önemli dosyaların yoksa ve işletim sisteminden sıkıldıysan, linux tabanlı işletim sistemlerini kur, dene. Açık kaynak kod ve özgür yazılım felsefesini öğren. Hatta istersen yazılımların Türkçeleştirilmesine destek ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilimsel kitaplar oku ders varsa çalış bilimle ilgilen bence gayet zevkli Atatürk ne demiş bilim ve ilimden başka uğraş gaflettir cehalettir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoL den sıkıldıysan, DotA 2 yi dene derim
  • Çık sokağa, hayat sokakta.

Bende evdeyim, yapacak bişeyim yok.
  • Bilim, teknoloji konularında araştırma yapabilirsin, zaman su gibi akar.
  • Hocam aynı durum bende de var. Ne oyun oynayasım var ne başka bişey yapasım. Konu dışını ve ya otomobil genel'i açıp yenile yapıp duruyorum. Dershanemde olmasa işim yaştı gerçekten. Bir bisiklet süresim gelse sürmeye adam bulamıyorum bende tek tek geziyorum. Top oynayasım geliyor ne maça çağıran var ne de top sahasına giden.
  • Haxball oynayabilirsin, kaliteli odalar zevkli geçiyo zamanda akıp gidiyo hem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.