Şimdi Ara

Bilgisayarda saniyelik donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunun donanımsal mı yoksa yazılımsal bir sorun mu olduğunu anlamadım. Bilgisayarda önemli programlar var ve sorunun tam nedenini anlamadığım için boş yere format atmak istemiyorum. Tam anlaşılması için bir video kaydedip yükledim. Sorun tam anlamıyla videoda olduğu gibi.(kayıt yazılımında veya başka bir şey buna neden olmuyor. daha net anlaşılması için bir müzik açıp kaydettim. bilgisayarda her ne iş yaparsanız yapın bu donma sorunu yaşanıyor. hatta hiçbir iş yapmıyorken fareyi hareket ettirdiğinizde bile anlaşılıyor...)
    https://youtu.be/YO_qqL9Q7MA
    Video

• Ne kadar ram var doluluk oranı nedir?

Farklı tarayıcılardan deneyin.

Tarayıcıdaki Donanım Hızlandırma seçeneğini aktif ise devre dışı bırakın veya tam tersi.

144p çözünürlükte de yapıyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WaxKitten kullanıcısına yanıt
    Meselenin tarayıcıyla veya videoyla müzikle bir ilgisi yok malesef... İllustrator photoshop gibi programları kullanırken programlardan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüştüm önemsememiştim. Daha sonra film ve müzik dinlerken (tarayıcıdan veya bilgisayardan internetsiz) bu sorunla karşılaştım. Video ve sesle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüştüm ama daha sonra oyunlarda ve programlarda da gördüm. Yani bilgisayarda her ne işlem yapıyorsanız yapın bu tuhaf donma sorunu oluyor. Bilgisayar Asus x550jk. 2006 yılından beri bilgisayarlarla oyuncak gibi oynuyorum ve ilk defa bir bilgisayarcıya gitme ihiyacı duymaya başladım.
  • evrenefes2 kullanıcısına yanıt
    Bu arada o laptop zamanının fiyat/performans cihazıdır. Güzel seçim
    Kolay gelsin sonuçları yazarsınız artık.
    8 GB değilse de mutlaka ekleyin bir 4 daha.

• Hdd kullanımı %100 olabilir mi birde ekran kartlarını güncelleyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Laptop donma problemi ...
    12 yıl önce açıldı
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.