quote:Orijinalden alıntı: Casper_Neo quote:Orijinalden alıntı: A.l.p.r Hemen muhtesem bir refleks ile zombiyi boynundan kavrara masaya atardim.Sonra silahima kosar onu vururdum. Silahın mı var abi Vardır ya.
1- Zombi o bizden üstün özellikle + güçlü. Beni yakalarsa toki binasının en üst katından atar. 2- Yanımda o anda bulunan ne varsa girişcem :D 3- Topuklucam :D 4- panpa dur ilgilencem senle derim.
Pompalıyla vururum yetmezse plastik patlayıcısinin fitilini yakar ağzından içeri yutmasıni sağlar ve derhal masamın altına girip goodluck derdim.
Aniden flaşlı webcamımla fotosunu çeker,gözlerinin kamaşması geçene kadar,yan odadaki yangın söndürme tüpünü kafasına geçirir,baygın yatarken mutfaktali blenderi alır zombinin bağırsaklarını deşer,zombinin bilinci gelmeye yakınken hemen koşar banyodan kaptığım iki jiletle zombinin gözlerini bir dövüş ustasının yumruklarının hızıyla kesedurur,zombi direnmeye başlayınca jiletin saplarını gözlerine saplayıp,balkondan kaptığım matkapla kalbini lapa yapar ve rüyadan uyanırdım
quote:Orijinalden alıntı: painter95 Aniden flaşlı webcamımla fotosunu çeker,gözlerinin kamaşması geçene kadar,yan odadaki yangın söndürme tüpünü kafasına geçirir,baygın yatarken mutfaktali blenderi alır zombinin bağırsaklarını deşer,zombinin bilinci gelmeye yakınken hemen koşar banyodan kaptığım iki jiletle zombinin gözlerini bir dövüş ustasının yumruklarının hızıyla kesedurur,zombi direnmeye başlayınca jiletin saplarını gözlerine saplayıp,balkondan kaptığım matkapla kalbini lapa yapar ve rüyadan uyanırdım yorumsuz.. ADAM KİNG!!
arkamı dönüp yumruk atardım sonra sandalyeyi kafasına geçirirdim sonrada mutfağa koşup bıçak alıp parçalara bölerdim.
tanrı misafiridir, laf söylenmez, hareket yapılmaz, odamızın baş köşesine oturtulup, ikramda bulunulur.
quote:Orijinalden alıntı: ekin asil zombi die bişi mi var Allah'ım sen akıl fikir versin sizeee benim arkadaşım var zombi