arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ... benim sorum biraz sıradışı hatta önemsiz ya da gereksiz gibi gelebilir fakat mantıken herşeyin bir nedeninin olması gerekir ve ben de bu nedenleri bilmek isterim zira kafamda ufak da olsa soru işareti kalması benim için rahatsızlık verici olur : bu birazda üst derecede takıntılı biri olduğumdan ileri gelebilir ? bir bilgisayarda normal olarak değerlendirilebilecek birtakım geçici sorunlar yaşanabilirmi ? bu bilgisayarın o anki durumuna endekslenerek açıklanabilir ve aslında ortada bir problemin olmadığı sonucuna varılabilir mi ? örneğin : flash belleğinizi bilgisayara takıyorsunuz ... içine bir dosya atacaksınız ... dosyayı sürükleyerek içine bırakıyorsunuz ... fakat dosya klasörün içinde gözükmüyor ... herhalde olmadı diyerek tekrar o dosyayı alıp klasörün içine sürüklüyorsunuz ... ama aynı dosyadan klasörde olduğunu belirten bir uyarı yazısı geliyor : üstüne kopyalansınmı diye ... ama klasörün içinde bir şey görmüyorsunuz ... sorun kopyaladığınız şeyin klasörde gözükmemesi .... klasör penceresini kapatıp tekrar açtığınızda ise dosyayı görüyorsunuz ... ve bu tekrarlanan bir şey değil ... sadece 1 kere oldu ama ben neden olduğunu merak ettim ... ya da bilgisayarı herzamanki gibi kapatmak için power tuşuna bastığımda her zaman kapanana kadar geçen standart sürenin yaklaşık 4 - 5 katı bir sürede kapanması ... bu da yalnızca bir kere oldu ... anlatmak istediğim bu ve buna benzer şeylerin olması normalmidir ? mantıken açıklamasını yapabilecek bir arkadaş var mıdır ? ... sadece merak ettim ... bilginin fazlası göz çıkarmaz ...
Türk milleti olarak teknolojik aletleri vurarak calıstırma becerisine sahibiz. Nasıl calıstırdıgımız bilinmez, umursanmazda. Sende vazgec bu sevdadan
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme