Arkadaşlar iyi akşamlar. Hepiniz bilirsiniz Hız Tuzağı filmini hani otobüse bomba yerleştirirler, otobüs yavaşlayıp belli bir hızın altına düşerse otobüsteki bomba patlayacaktır. Onun için de şoför sürekli gaza basmak zorundadır. İşte aynı sorunu ben bilgisayarda yaşıyorum benimki patlamıyor kitleniyor:) Biraz daha açacak olursam sorunumu bilgisayarı ne kadar yorarsam yorayım sistemim eski olsa da son çıkan oyunları bile herhangi bir sorun yaşamadan oynayabiliyorum ama diğelim ki bir işim çıktı mutfağa gittim telefon geldi vs. yani bilgisayarın başından kalktım mı olay bitti bilgisayar kitleniyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Başlarda herhalde oyundayken çok yorulduğu için sıcaklıktan falan kilitleniyor diye düşündüm ama o zamanda kapanması lazım direk diye düşünürken, bilgisayarı hiç yormadan internetin başında gezerken bile bilgisayarı yalnız başına bıraktığım ne zaman olursa olsun bilgisayar kitlendiğini gördüm. Kitlenmek derken arka planda ne çalıyorsa müzik, film çalmaya devam ediyor mouseın imlecide hareket ediyor ama hiçbirşeye tıklamıyor ctrl+alt+del falan hiçbirşey işlemiyor sadece kum saati görünüyor işte sağa sola falan oynatıyom bende. Sorunum budur bide bu sorun olmaya başlayınca monitörde dalgalanmalar olmaya başladı sinirlerim bozuyor bu dalgalanmalar da. Çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Sistem özellikleri GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 Z68 lgA1155 DDR3-2133 Anakart G.SKILL RipjawsX (F3-12800CL9D-8GBXL) 8GB Dual KIT (2x4GB) DDR3-1600MHz CL9 SAPPHIRE Radeon hd6950 Dirt3 Edition 2GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı 11188-05-20G SEASONIC (AK-SEA-SS-650HT) 650W 80 Plus 12cm Fanlı Güç Kaynağı INTEL Core i5-2500K 3.30 GHz LGA1155 İşlemci COolER MASTER RC690-II (CM-RC-692-KWN3) Power Yok e-Sata USB Ses Pencereli Performans Kasa PHILIPS 221E2SB 21.5" 1920x1080 5ms Full HD Parlak Siyah LCD Monitör AKASA Venom (AK-CCX-4002HP) AMD Intel LGA775/1156/1366 İşlemci Soğutucu SAMSUNG Spinpoint (HD103SJ) 3.5" 1TB SATA Dahili Disk