Şimdi Ara

Bilgisayarda Hiçbir Uygulama Açılmıyor (consent.exe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı açtığımda hiçbir uygulamanın açılmadığını fark ettim. Aslında tam olarak sorun söyle;

Bilgisayarda klasörleri açabiliyorum, ayarları değiştirebiliyorum ama tüm ayarları değil. Yönetici izni isteyen ayarlara giremiyorum. Ayrıca bilgisayarda uygulama açamıyorum. İnternet tarayıcı, oyun felan. Bilgisayarı kapat yada oturumu kapat komutu verdiğim anda tüm uygulamalar bir anda açılıyor, tabi bilgisayarı kapat komutu verdiğim için bilgisayarla birlikte kapanıyor.

Birde bilgisayarda dikkatimi çeken bir şey oldu. Görev yöneticisinde birden consent.exe var. Tarayıcıyı açamadığım için bilgisayardan resim atamıyorum. Sizce sorun nedir ? Bilgisayarda virüs felan yok, tam korumada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Core. kullanıcısına yanıt
    basit bi sorun gibi ama baş ağrıtır ayarlardan bi program eksik olabilir regedit den bi incele
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahm@41

basit bi sorun gibi ama baş ağrıtır ayarlardan bi program eksik olabilir regedit den bi incele

Sanırım sorun harddiskte. Ömrü bitmeye yakın. Az önce format attım ve kopyalama hızı 7 MB/sn'ye düştü. Format atmadan önce de verileri flasha kopyalmıştım formattan sonra taktım dosyalar bozuk dedi ama verilerin çoğunu kurtarabildim.

Yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

• Core. kullanıcısına yanıt
    sanslıymıssın o zman =) kurtarmıssın neyse geçmiş olsun kardesım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahm@41

sanslıymıssın o zman =) kurtarmıssın neyse geçmiş olsun kardesım

Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.