bilgisayarda 2 tane windows var! 1 tanesini nasıl kaldırırım!
format...
aynısı bendede var hdd ztn küçük boşuna 1.5gb yer kaplıyor
ilk windowsu kaldıramadığım için 2.windowsu kurmuştum! şimdi 2 tane windows xp var! xp cdsini taktktan sonra nasıl silmeye çalışmıştım o şekilde silememiştim hata vermişti bu sürücüde ..... dosyaları bulunuyo die. nasıl çözücem bunu? up up
bilgisayar açılışında işletim sistemini seç diye bir seçenek çıkıyormu??
ewt çıkıoyo ordan seçerek giriyorum zaten
öncelikle o seçenekten şöyle kurtulabilirsin
Bilgisayarım simgesi üzerine sağ tuşla tıklayın ve Özellikler'e girin. Gelişmiş sekmesi altındaki Açılış ve Kurtarma butonunu tıklayın. Açılan pencerede Sistem Açılışı altında Düzenle seçeneğini göreceksiniz. Bu butonu tıkladığınızda Notepad ile boot.ini dosyası açılacaktır. Burada 2 xp satırın göreceksin 1 satırı silerseniz, sistemi başlattığınızda işletim sistemi seçimi yapma ekranının belirmediğini göreceksiniz. Dikkat! Boot.ini dosyasını bozarsanız, sisteminiz açılmayabilir.
peki kullanmadığı nasıl silerim! bu işlemi yapınca silinecekmi?
kullanmak istediğin windows tan aç pc yi.ötekini sil işte yaw.sağ click delete bitti.
quote:
Orjinalden alıntı: armagan..altinoz
kullanmak istediğin windows tan aç pc yi.ötekini sil işte yaw.sağ click delete bitti.
o kadar kolay olsa yapardık heralde hata verio öle silerken
quote:
Orjinalden alıntı: @kii
quote:
Orjinalden alıntı: armagan..altinoz
o kadar kolay olsa yapardık heralde hata verio öle silerken
o zman baştan söleyecen sonradan sövmeyecen silmek istediğin win. c bölümündemi? (c deyse silemiyodun galiba zamanında çok uğraştıydım ama hatırlamıyom şimdi)
windows klasörünü aç içindeki dosyaları teker teker sil.1.5 gb geriye yaklaşık 20 mb gibi bi dosya kalıyo onlar silinmiyo sadece.o silinmeyen dosyalar yüzünden windows klasörünü silemiyon.hata veriyo teker teker silmeyi dene
aynı sorun arkadaşta da var. onunla ben ilgilenecem. format cd'siyle formatı başlatıp sadece silmek istediğin bölümü silecen diğerine karışma. bide silmeden önce yedeğini almayı unutma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme