beyler yeni modem aldım ttnetden huawei hg630a modelli kullanıcı adı şifresi felan vermediler direk kurunca oluyor dediler neyse kurdum kabloları felan internet geliyor dsl ışığı sürekli yanıp sönüyor sabit olmadan internet vermezmiş kullanıcı adı şifreden desem ttneti aradım arıza kaydı aldılarr büyük ihtimal ondanda değil altyapıdan felan mı yardım edin
Kullanıcı adı, şifresi olmayan modem internete girmez. Siz bir başkasının bankamatik kartını alıp atm makinasından para çekebiliyormusunuz?
Genelde kullanıcı adı telefon numaranız (alankodu 123/telefon numarası 1234567 [1231234567@ttnet şeklindedir) şifre içinde alan kodu olmadan telefon numaranızdır. Farklı firmaların nasıl yapığını bilemiyorum. İmzaladığınız sözleşmede muhtemelen yazıyordur, konmamışsa müşteri hizmetlerini arayıp kullanıcı adı ve şifresini talep ediyorum deyin size verirler.
biz çözelim sen para al
kullanıcı adı olarak:admin şifre olarakta :ttnet
denermisiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: memotembelgezer
biz çözelim sen para al
yeni modemler uzaktan kurulum desteğine sahiptir.
siz DSL hattına bağlamanız yeterlidir.
ayarları kurcalamışsanız kurulamamış olabilir
cihazı resetleyin. ardından hatta bağlayın. 5-10 dk içindek kurulur kendi kendine
quote:
Orijinalden alıntı: jackal___61
quote:
Orijinalden alıntı: memotembelgezer
biz çözelim sen para al
hocam sorun benim yav kendi evime bağladımda yapamadım sorun devam ediyor
cihazı resetleyin. ardından hatta bağlayın. 5-10 dk içindek kurulur kendi kendine
usta reset attım durum bu
tamam o bilgilerle DSL sinyali varsa kurulur siz DSL sinyalini görmeniz DSL ışının sabitlenmesini kontrol edin.
o modemi cd ile kuracasın binevi kayıt yapacaksın sonra daha istediğin kadar kullan ama air ties cd ile sana verilen kullanıcı adı telefon kod bılmem ne ıste gerekli yerleri doldurman lazımki modem açılsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme