Şimdi Ara

Bilgisayarcıda çalışıyorum çözemedim [Modemle alakalı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yeni modem aldım ttnetden huawei hg630a modelli kullanıcı adı şifresi felan vermediler direk kurunca oluyor dediler neyse kurdum kabloları felan internet geliyor dsl ışığı sürekli yanıp sönüyor sabit olmadan internet vermezmiş kullanıcı adı şifreden desem ttneti aradım arıza kaydı aldılarr büyük ihtimal ondanda değil altyapıdan felan mı yardım edin

• Kullanıcı adı, şifresi olmayan modem internete girmez. Siz bir başkasının bankamatik kartını alıp atm makinasından para çekebiliyormusunuz?

Genelde kullanıcı adı telefon numaranız (alankodu 123/telefon numarası 1234567 [1231234567@ttnet şeklindedir) şifre içinde alan kodu olmadan telefon numaranızdır. Farklı firmaların nasıl yapığını bilemiyorum. İmzaladığınız sözleşmede muhtemelen yazıyordur, konmamışsa müşteri hizmetlerini arayıp kullanıcı adı ve şifresini talep ediyorum deyin size verirler.
  • biz çözelim sen para al
  • kullanıcı adı olarak:admin
    şifre olarakta :ttnet

denermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

biz çözelim sen para al

• yeni modemler uzaktan kurulum desteğine sahiptir.

siz DSL hattına bağlamanız yeterlidir.

ayarları kurcalamışsanız kurulamamış olabilir

cihazı resetleyin. ardından hatta bağlayın. 5-10 dk içindek kurulur kendi kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

biz çözelim sen para al

hocam sorun benim yav kendi evime bağladımda yapamadım sorun devam ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ioz

yeni modemler uzaktan kurulum desteğine sahiptir.

siz DSL hattına bağlamanız yeterlidir.

ayarları kurcalamışsanız kurulamamış olabilir

cihazı resetleyin. ardından hatta bağlayın. 5-10 dk içindek kurulur kendi kendine

usta reset attım durum bu

Bilgisayarcıda çalışıyorum çözemedim  [Modemle alakalı]
  • tamam o bilgilerle DSL sinyali varsa kurulur siz DSL sinyalini görmeniz DSL ışının sabitlenmesini kontrol edin.
  • o modemi cd ile kuracasın binevi kayıt yapacaksın sonra daha istediğin kadar kullan ama air ties cd ile sana verilen kullanıcı adı telefon kod bılmem ne ıste gerekli yerleri doldurman lazımki modem açılsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.