Markası Powersonic powered by ARTronic ECO650VA bunu bilgisayara nasıl bağlarım teşekkürler.
Merhaba;
Cihazın sabit kendi kablosu varmış onu şebeke prizine takacaksınız (3)
arkadaki iki prizede PC ve monitör kablolarını takacaksınız. (4)
Kolay gelsin.
cemcakmak
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler bir şey daha soracakatım şimdi elektrik gidince artık bilgisayar açık mı kalacak bunu takınca anlamadım onu açıklar mısınız ya da bir zararı var mı ups kullanmanın vs.
Merhaba;
Tükettiniğiz güce göre (PC ve monitör olarak düşünürsek) 650VA lık UPS niz size 10-15 dakika enerji verecektir.
Bu sürenin öncelikli amacı elektrik gittiğinde yaptığınız işleri kayıt edip bilgisayarınızı güvenli şekilde kapatmanızı sağlamak içindir.
UPS in diğer bir faydasıda anlık olarak şehir şebekesinin voltajının artış ve düşüşlerinde çıkış voltajını sabit tutarak bağlı olan cihazlarınızın zarar görmesini engellemektir.
İyi çalışmalar.
cemcakmak
kullanıcısına yanıt
Merhabalar dediğiniz her şeye bugün yaptım ama yeşil ışık gelmedi acaba bir hata mı yapıyorum monitör kablosunu arkaya taktım kasayı da taktım cihaz kablosunu da prize taktım ama ışık gelmiyor ?
Merhaba;
UPS arızalı olabilir mi? Uzun süre kullanmadıysanız aküleri bitmiş olabilir. UPS e hiç bir yük bağlamadan fişe taktığınızda ışıkları yanıyormu? sesli ikaz veriyor mu?
Kolay gelsin.
cemcakmak
kullanıcısına yanıt
Arızalı olmadığını düşünüyorum fişe taktığımda ışık yanmıyor sesli ikaz yok bir sıkıntı mı var acaba ?