Şimdi Ara

bilgisayara sızma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün LFS oynarken ( online yarış ) adamın biri bilgisayarına girdim dedi. arabanın lastik sıcaklıgını söyledi bana dogru çıktı. hemen oyundan çıkıp oyunu sildim ve modemi resetledim. virüs gönderdim dedi. acil yardım bu adam benim pc ye yine girebilir mi ? bu virüsü nasıl bulabilirim ? gerçekten pc me girmişmidir bunu öğrenmem şart lütfen yardım edin

• Bence yok öyle birşey. Seni kandırmaya çalışmıştır. Oynadığın oyun konusnda pek bilgim yok fakat, lastik sıcaklığı dediğin şeyin değerlerini biliyordur o da senin kullandığın araba hangisiyse.

Onun dışında virüs programı kullanmıyorsan eğer, gezdiğin dolaştığın sitelerdeki tıkladığın linklerden keylogger bulaşma ihtimalleri de olabilir. Her ihtimale karşı bilgisayarında virüs programı olsun.

Bazıları şu şekilde bir yöntem de kullanıyor. Mesela oyunda şu bu itemi bedava veriyorlar diyip link atıyor. Tabi içinde keylooger oluyor. Sende premium alacam item alacam diye hemen tıklıyorsun tabi ve keylogger bilgisayarına kurulmuş oluyor böylelikle. Bu tür oyunlara gelmeyin. Çok dikkat edin. Güvenmediğin kimsenin yolladığı linklere falan tıklamayın.
  • Kısacası saçmalamamış oyun oynarken nasıl başarıcaksa artık hadi dosya gönderse sana açsa tamam sızabilir de bune yav yalanın daniskası
  • eğer sana link gönderdiyse ve sende o linki açtıysan geçmiş olsun.. eğer yapmadıysan bence sadece seni korkutmuş
  • mesajım bulunsun
  • Sazan.avi merak etme olmaz öyle şey seni keklemiş :)
  • bence virüs programını geliştir http://adf.ly/R3zmn bu güzel bunu kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • galiba tahmin ettiğimi yapmış arkadaş (bi zamanlar lfs oynamışlığım vardır not: hala yama arşivim duruyo ) neyse online da aynı server da olduğun başka bi kullanıcının aracına sende girebilirsin sadece izlemek amaçlı hiçbir şey yapamazsın o kullanıcı oynar sende onu izlersin v ye basarak kamera açılarını filan değiştirebilirsin bu şekilde öğrenebilmiş olabilir tahminimce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.