Şimdi Ara

Bilgisayara Program Kuramıyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün önce laptop'a format attım. Herşey iyi güzel giderken önce "Ashampoo WinOptimizer Platinum Suite 2" ile temizlik yaptım sonrada C'nin üstüne sağ tıklayarak diski temizle seçeneği ile yaklaşık 300 MB'lık bir dosya temizledim.

Bundan sonra bilgisayara program yükleyemez oldum!! Hangi programı yüklemek istesem resimdeki gibi bir uyarı çıkıyor. Diğer işlemlerde herhangi bir sorun yok. Bilgisayar gayet güzel çalışıyor. C sürücüsü için hata denetlemeyi çalıştırdım epeyde hata bulup düzeltti fakat sorun çözülmedi. Tekrar format mı atıyım yada başka şekilde bu sorunu halledebilir miyiz?

İşletim sistemi: Vista Home Basic

Bilgisayara Program Kuramıyorum !!!

Edit: Şunuda belirtiyim olayın D sürücüsü yada WinRAR ile alakası yok. Nasıl bir uyarı olduğunu göstermek için bu resmi koydum. Herhangi bir programı masaüstüne kopyalayıp kurmak istediğimde de aynı uyarı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_misirci -- 19 Ocak 2008; 4:29:39 >

• Ashampoo WinOptimizer Platinum Suite ile yapılan temizlikte sistem dosyaları hasar görmüş veya silinmiş olabilir. Bunun için sistemi bu sorununuz olmadığı bir güne geri yükleme yapmayı deneyin.

İyi günler.

Orjinalden alıntı: Hazan

Ashampoo WinOptimizer Platinum Suite ile yapılan temizlikte sistem dosyaları hasar görmüş veya silinmiş olabilir. Bunun için sistemi bu sorununuz olmadığı bir güne geri yükleme yapmayı deneyin.

İyi günler.

Sistem geri yüklemeyi kapatmıştım. Diskte yer kaplıyo bide yükleme noktası oluştururken bilgisayarı yavaşlatıyo. Daha önceleri bu özelliği kullanıyodum ama ihtiyacım olduğu zaman hiç işime yaramamıştı oyüzden sistem geri yüklemeyi kapalı tutuyorum.

Aslında bu durumda işe yarayabilirdi ama neyse..

Bilgisayara yine format atmak zorunda kaldım. Hazır konusu açılmışken soruyum, sistemdeki gereksiz dosyaların tümünü temizleyen ve sisteme zarar vermeyen, hem güvenli hemde etkili bir temizlik programı önerebilir misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dosyayı USB'den silemiyorum!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.