Şimdi Ara

Bilgisayara İndirdiğim Video Kasmıyor ama İnternet Tarayıcısında Kasıyor Acill Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BAŞLIKTA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BİLGİSAYARA İNDİRDİĞİM VİDEOLAR KASMIYOR AMA İNTERNET TARAYICISINDA İZLEYİNCE KASIYOR DONUYOR.

GOOGLE CHROME'NIN EN GÜNCEL SÜRÜMÜNÜ KULLANIYORUM.

İNTERNET HIZIMDA HİÇ BİR SORUN YOK.

DİĞER TARAYICILARDADA ÖYLE OLUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN.

(RAM,EKRAN KARTI GİBİ DONANIMLARDAN DOLAYI OLABİLİRMİ SİZCE ?) İSTEYENE PC ÖZELLİKLERİNİ ATARIM.)

• O sadece internet hızına bağlı değil. Karşı server sana yavaş yolluyorsa donma kaçınılmazdır. Tabi internet sana gelene kadar bir yerlerde dar boğaz oluşup sana gelmesi yavaşlamıyorsa.

VPN kullanıyorsan o da yavaşlamaya neden olabilir. Zenmate gibi bir eklenti kullanıyorsan devre dışı bırakıp öyle deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

O sadece internet hızına bağlı değil. Karşı server sana yavaş yolluyorsa donma kaçınılmazdır. Tabi internet sana gelene kadar bir yerlerde dar boğaz oluşup sana gelmesi yavaşlamıyorsa.

VPN kullanıyorsan o da yavaşlamaya neden olabilir. Zenmate gibi bir eklenti kullanıyorsan devre dışı bırakıp öyle deneyin.

Arkadaşın dediği ile bir de bu aracı çalıştır:https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/
    Ayrıca diğer eklentilerini de kontrol edersen daha iyi olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Format attım internet yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.