bilgisayarda çok dosya biriktiği ve sıra sıra silmekten üşendiğim için bilgisayara format attım(windows 7 ultimate olarak). format attıktan 1 gün sonra 30-35 derece de olan işlemci şuan 50 derecede bilgisayarı kapatıp belirli süre bekletsemde 30 dereceye düşüyor birden fırlıyor tekrar 50 dereceye oyunları açınca ekran donuyor. 1 hafta sonra ekran oyundayken donmaya garip şekiller çizgiler çıkarmaya başladı driverları güncelleyin silin tekrar yükleyin dediler yaptım sorun çözülmedi(ama çıkması sadece işlemci 55 dereceye çıkınca olmaya başladı). bu ısınma kasa temizlenmediğinden oldu dediler kasayı temizledim . yine devam etti . işlemci de bulunan termal macun u değiştirin dediler değiştirdim yine sorun çözülmedi. hepside format attıktan sonra olmaya başladı gereksinimlere uygun oyunları normalde high da oynarken low da kesiyor şimdi oyunu anlamıyorum yardım etseniz
özellikler: ekran kartı: nvidia geforce 9400 gt işlemci:pentium(r) dual core cpu e6300 2.80 2.80 ram:2gb anakart: asus p5kpl-am se
ayrıca vga yı yükleyemedim anakart ın sitesinden windows 7 için sorun bundanda kaynaklabilir mi hepsi olmasada ekran kartına yüklenmeden bahsediliyordu bir sitede
onboard diye biliyorum ve ekran kartı güncelleştirmesinide gerçekleştirdim.(ilk önce güncellerken bilgisayar kendini resetlemişti parça dosya olabileceği için sonra silip tekrar yükledim) hala aklım vga da kaldı bu sistem yazılımı yükleme gereksinimini karşılamıyor diyor her çalıştırdığımda asus un sitesinden indirdiğim program için windows 7 32 bit olan sistemime uygun halini indirdiğim halde