Şimdi Ara

Bilgisayara format atamıyorum acil lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar defalarca attıgm format bozuk dosya yuzunden atamıyorum simdi forma atıcaktım d diskinden ntt6 ile neyse baslattım 32 bit bozuk cıkmıs cyide biçimlendirmiştim burdan cıkınca bidaha ntt6 modunda baslamadı tabi windowsda silindigi için usbb den formst atayım dedim birinci bootu usb-hdd yaptım windows penceresi geliyor ama algılamıyor öyle bekliyor yükleniyor yuvalrlagıda yok bilgisayarda cd rom veya dvd romda yok ben bunu nasıl yapıcam simdi varmıdır bi puf noktası mesela biostan falan grip ntt6 modunda tekrar baslatabilirmiyim pc masaustu eski bir pc

saglam bi bilgisayardan windowsun iso dosyasini indir hangisini istiyorsan o sana kalmis nette istemedigin kadar bulabilirsin anladigim kadariyla cd dvdrom yok mecbur usb den atican, netten Windows7tool diye arat ve indir windowsun orj. yazilimidir usb ni tak indirdigin iso kalibini usb ye bu prog. araciligiyla yazdir ku usb den boot olabilsin,bu islemi yapinca usb uzerinde iken bios a gir ve boot menusunde flash bellegin ismi yazar kingston,sandisk vs gibi onu birinci siraya getir ve format atmaya basla olmasi lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.