Şimdi Ara

Bilgisayara dosya aktarma veya bilgisayardan dosya aktarma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir sorunum var hani usb ve telefon tarzı şeyleri bilgisayara usb girişinden bağlarsınız sonra bağladığınız şeyin ismi çıkar resim ve dosyaları al gibi şeyler yazar bende artık bu çıkmıyor nasıl etkinleştirebilirim?



  • Antivirüs programın engellemiş olabilir veya denetim masası klasör ayarlarından halledebilirsin.O da olmazsa aygıt yöneticisine de bak
  • Telefon marka modeli rica edebilirmiyim androidse eğer tuş kilidinden yada şifrenizi girerek açık bırakın flash disk gibi görecektir. Değilse kapatıp açmanız ve ayarlarda usb storage seçimi yapmanız gerekebilir.

    Kolay gelsin..
  • Virüs programını kapattım bir şey olmadı kardeş.Klasör ayarları ve aygıt yöneticisine girip tam olarak ne yapmam gerekli acaba?
  • Gokhantiryaki1 kullanıcısına yanıt
    usb ye taktıkdan sonra bilgisayarımma gir orada taktığın usb cihazının sağına tıkla otomotik kullan seçeneğini etkinleştir herdefasında sor tikine tıkla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fm3541

    usb ye taktıkdan sonra bilgisayarımma gir orada taktığın usb cihazının sağına tıkla otomotik kullan seçeneğini etkinleştir herdefasında sor tikine tıkla

    Kardeşim benim ne demek istediğimi tam olarak anlamışsın teşekkürler.Fakat daha önce oluyordu bu seferde bilgisayarımda telefon çıkmıyor(galaxy s2)
  • Bilgisayardan otomatik kullanı açtım ve telefona her defasında bana soru işaretledim fakat işe yaramadı arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu hallettim arakadaşlar sorun tüm medya ve araçlar için otomatik kullan seçeneğini işaretlemememmiş.İlgilenen herkese teşekkürler.
  • Gokhantiryaki1 kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.