Şimdi Ara

Bilgisayara bağlanmak için program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aradığım program teamwiever vb. gibi değil. bilgisayar adını yazdığım bağlanabilceğim bir program arıyorum. Diğer programlarda bağlantı için numara ve şifre verilmesi gerekiyor alpemix, teamwievergibi. Böyle bir program var mı=

• Doğru mu anladım tek dokunuşla, zahmetsiz bağlanmak istiyorsunuz.
    Teamviewer'da sabit şifre ayarlarsanız bundan sonra sadece şifre ile giriş yapabilirsiniz. Anydesk ve ultraVNC programlarını da denemediyseniz mutlaka deneyin. Anydesk'te pc-pc arasını denemedim ama android'den pc'ye her zaman bu cihazdan oturum açmayı kabul ettikten sonra tek dokunuşla bağlanabiliyor. UltraVNC'de ise teamviewer'dakinin benzeri ip ve önceden ayarlanmış şifre ile sorgusuz bağlanma var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaxKitten

Doğru mu anladım tek dokunuşla, zahmetsiz bağlanmak istiyorsunuz.
    Teamviewer'da sabit şifre ayarlarsanız bundan sonra sadece şifre ile giriş yapabilirsiniz. Anydesk ve ultraVNC programlarını da denemediyseniz mutlaka deneyin. Anydesk'te pc-pc arasını denemedim ama android'den pc'ye her zaman bu cihazdan oturum açmayı kabul ettikten sonra tek dokunuşla bağlanabiliyor. UltraVNC'de ise teamviewer'dakinin benzeri ip ve önceden ayarlanmış şifre ile sorgusuz bağlanma var.
    Cevap için teşekkürler,

Peki karşıdaki bilgisayarı yeniden başlattığımda oturum açma ekranında olsa dahi bağlanabilir miyim? Bu söylediklerinizle?
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Biraz önce teamviewer ve anydesk'i oturum ekranında denedim.

Teamviewer;

Ayarları bu şekilde olursa oturum açıp kapatabiliyor. Her defasında şifre yazmak istemiyorsanız tek dokunuşla bağlantı için Kolay erişimi konfigüre edip Kolay erişime izin vermeniz gerekiyor. Bir e posta adresine teamviewer'ı bağlıyorsunuz.

AnyDesk;

Anydesk için Bağlantılara her zaman izin vermeniz yeterli. Bunda Teamviewer'daki gibi eposta hesabı bağlamanıza gerek yok son bağlanılan oturumu hızlı bağlantı için kaydediyor. Mobilden, şifresini de kaydettim dokununca otomatik bağlanıyor ama pc-pc arası bağlantıda şifre kaydedebiliyor mu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaxKitten

Biraz önce teamviewer ve anydesk'i oturum ekranında denedim.

Teamviewer;

Ayarları bu şekilde olursa oturum açıp kapatabiliyor. Her defasında şifre yazmak istemiyorsanız tek dokunuşla bağlantı için Kolay erişimi konfigüre edip Kolay erişime izin vermeniz gerekiyor. Bir e posta adresine teamviewer'ı bağlıyorsunuz.

AnyDesk;

Anydesk için Bağlantılara her zaman izin vermeniz yeterli. Bunda Teamviewer'daki gibi eposta hesabı bağlamanıza gerek yok son bağlanılan oturumu hızlı bağlantı için kaydediyor. Mobilden, şifresini de kaydettim dokununca otomatik bağlanıyor ama pc-pc arası bağlantıda şifre kaydedebiliyor mu bilmiyorum.
    Ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.