Şimdi Ara

Bilgisayara 2 kulaklık bağlama lütfen yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
23.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mar00N

Ses kartı ile anakartı nasıl aynı anda çalarız?

Alıntıları Göster
    Olur mu bilmiyorum sadece boyle bir konu hatirliyorum eskilerden dedigim gibi eleman iki sistem baglamis ikisinden ayri sarki caldiriyordu sanirim :) bende iki sistem baglamistim z5500 z906 biri optik biri analog ikisi bir caliyordu ayni anda ses kartim sbz idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Voicemeeter Banana diye bir yazılım var aynı anda iki çıkışa aynı sesi verebilirsin

Bilgisayara 2 kulaklık bağlama lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myth61 -- 9 Temmuz 2019; 10:16:15 >
  • Biri usbli digeri jaksa donanimsal olarak bir sey yapmak mumkun degil. Tamamen yazilimsal arastirmalisiniz.

• https://www.filecroco.com/download-audio-router/

Şu program bi dener misin. Farklı kaynakları farklı çıkışlara aktarmanızı sağlıyor. Aynı zamanda dublicate seçeneği var yani aynı kaynağı iki çıkışa aktarabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myth61

Hocam Voicemeeter Banana diye bir yazılım var aynı anda iki çıkışa aynı sesi verebilirsin

Hocam indirdim programı. Biri usb biri jak girşi de olsa olur mu ? Kısaca nasıl yapmalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lerenturk

https://www.filecroco.com/download-audio-router/

Şu program bi dener misin. Farklı kaynakları farklı çıkışlara aktarmanızı sağlıyor. Aynı zamanda dublicate seçeneği var yani aynı kaynağı iki çıkışa aktarabiliyor.
    Hocam banana programını denedikten sonra sonuç alamazsam sizin önerdiğinizi deneyeceğim.

• Th3mpo kullanıcısına yanıt
    Dua kalsın 25 steam kod yeterli, cep telefonuna skype yada discord yükle sesi yayına discordan ver, 50 tl steam kod için başka fikir verebilirim,

• quote:

Orijinalden alıntı: bugragursoy

Kuramazsan pm at akşam eve gidince yardımcı olmaya çalışırım hocam. Ben kullanıyorum bu programı ve dediğin gibi 2 kulaklık + tv den aynı anda ses alabiliyorum :)
    Hocamın verdiği programla 2 kulaklıktan da ses alabiliyorum gayet güzel bir şekilde. Hocam size ve konuya yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum valla billa canımı sıkıyordu bu durum çok rahatladım şuan. Tek sıkıntı tek jaklı kulaklıgımdan mikrofonu bağlayamıyorum. Onun için de tek jakı 2 jaka çeviren bir dönüştürücü alacağım kurtulacağım. Çok teşekkürler tekrardan herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3mpo

Hocamın verdiği programla 2 kulaklıktan da ses alabiliyorum gayet güzel bir şekilde. Hocam size ve konuya yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum valla billa canımı sıkıyordu bu durum çok rahatladım şuan. Tek sıkıntı tek jaklı kulaklıgımdan mikrofonu bağlayamıyorum. Onun için de tek jakı 2 jaka çeviren bir dönüştürücü alacağım kurtulacağım. Çok teşekkürler tekrardan herkese.

Alıntıları Göster
    Hocam programda hardware input 1 olan kısımda mikrofonu göstermen gerekiyor. Biraz kurcalarsan çözebilirsin belki buradan çok daha fazla yardımcı olamıyorum. Ama tek jak ile olur mu onu hiç deneyimlemedim. 2 usb şeklinde bende.

• quote:

Hocam programda hardware input 1 olan kısımda mikrofonu göstermen gerekiyor. Biraz kurcalarsan çözebilirsin belki buradan çok daha fazla yardımcı olamıyorum. Ama tek jak ile olur mu onu hiç deneyimlemedim. 2 usb şeklinde bende.

Alıntıları Göster
    Hocam suan her seyi halletim tek bir proglemim kaldı. Benim kulaklıgım tek jaktı, mikrofon kulaklık ayırıcı aldım onla taktım pc görüyor program da gördü yalnız kendi sesimi duyuyorum konuşunca. Mikrofon da kulaklık da calısıyor fakat programdaki mikrofondan kaldırmama rağmen kendi sesimi duyuyorum kulaklıkla onu çözemedim.

• quote:

Hocam suan her seyi halletim tek bir proglemim kaldı. Benim kulaklıgım tek jaktı, mikrofon kulaklık ayırıcı aldım onla taktım pc görüyor program da gördü yalnız kendi sesimi duyuyorum konuşunca. Mikrofon da kulaklık da calısıyor fakat programdaki mikrofondan kaldırmama rağmen kendi sesimi duyuyorum kulaklıkla onu çözemedim.

Alıntıları Göster
    Hardware input kısmında açık olan a kanallarını kapat o sorun da geçecektir muhtemelen. Kusura bakma biraz geç gördüm yoğunluktan giremedim :)

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam usb ve normal jak girişi olarak 2 seside alabiliyorsanız banada yardımcı olun :)
    voicemeeter banana progrqamını indirdim ancak normal voice programı kuruyor banana çıkmıyor neyse diğer ayarları öğrendiğiniz video filan varsa paylaşırmısınız ordan bakıp yapıyım

• quote:

Hardware input kısmında açık olan a kanallarını kapat o sorun da geçecektir muhtemelen. Kusura bakma biraz geç gördüm yoğunluktan giremedim :)

Alıntıları Göster
    Hallettim hocam tüm problemleri sağolun yrdımınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: devulations

hocam usb ve normal jak girişi olarak 2 seside alabiliyorsanız banada yardımcı olun :)
    voicemeeter banana progrqamını indirdim ancak normal voice programı kuruyor banana çıkmıyor neyse diğer ayarları öğrendiğiniz video filan varsa paylaşırmısınız ordan bakıp yapıyım

Alıntıları Göster
    Hocam öncelikle voicemeter banana programını setuplayın pcye.

Sonrasında pcde 2 program inmiş olacak.
    Voicemeter Banana
    Voicemeter

Diye. Bananalı olanda ben yapamadım siz de hiç bulasmayın voicemeter kısmına gelin A1 ve A2 olacak sadece.

A1 iyi olan kulaklıgı
    A2ye de diğerini seçin ordan.

En sağ en altta masaüstünde biliyosunuz ses logosu var oraya bir kere tıklayın (windows 10da) orada sesin nerden geleceğini seçeceksiniz. Voicemeter Aux ve Voicemeter var. Düz voicemeterden gelsin ses auxlu olanı seçmeyin. Ve hallettik ses şimdi 2 kulaklığa da geliyor. Halledemezseniz yardımcı olurum tekrardan.

• quote:

Hocam öncelikle voicemeter banana programını setuplayın pcye.

Sonrasında pcde 2 program inmiş olacak.
    Voicemeter Banana
    Voicemeter

Diye. Bananalı olanda ben yapamadım siz de hiç bulasmayın voicemeter kısmına gelin A1 ve A2 olacak sadece.

A1 iyi olan kulaklıgı
    A2ye de diğerini seçin ordan.

En sağ en altta masaüstünde biliyosunuz ses logosu var oraya bir kere tıklayın (windows 10da) orada sesin nerden geleceğini seçeceksiniz. Voicemeter Aux ve Voicemeter var. Düz voicemeterden gelsin ses auxlu olanı seçmeyin. Ve hallettik ses şimdi 2 kulaklığa da geliyor. Halledemezseniz yardımcı olurum tekrardan.

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam sizin dediğiniz şekilde yapınca oldu, ama pubg oynarken sesler bi garip oldu eskiye döndüm :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: devulations

Sağolun hocam sizin dediğiniz şekilde yapınca oldu, ama pubg oynarken sesler bi garip oldu eskiye döndüm :)

Alıntıları Göster
    Hocam bazı sıkıntılar elbet çıkıyo artık olduğu kadar

• usb & 3.5 stereo çevirici alman gerekir.
    Kulaklığın birisi ön girişe diğeri arka girişe takılır ve resimdeki ayar işaretlenir. Böylece 2 kulaklıktan ses alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.