Şimdi Ara

BİLGİSAYAR YÜZÜNDEN KAMBUR DURAN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çocuklarda çok ciddi sırt problemlerine neden oluyor

09.03.2008 00:36
    Almanya'daki Saarland Üniversitesi'nin yaptığı araştırmaya göre televizyon ve bilgisayar karşısında çok vakit geçiren çocuklarda sırt problemleri olduğu tespit edildi.

6-17 yaş arasında bin 600 çocuk üzerinde yapılan araştırmada, çocukların yüzde 40'ının dik duramadığı ortaya çıktı.

Araştırmada uzmanlar çocukları bir hafta boyunca takip etti. Çocukların televizyon izlerken ya da bilgisayarla oynarken ekrana konsantre olup duruşlarına dikkat etmedikleri saptandı.

Uzmanlar bu yüzden ebeveynlerin çok dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

• 16 yaşındayım herşeyin farkındayım

Yok canım şaka yaptımBunu demiycem

16 yaşındayım ve bu aralar benim de dikkatimi çekti. Başlığı görünce de o yüzden balıklama daldım hemen. Bende de 2-3 gündür bu başladı ve farkettiğimde hemen doğruluyorum. Ve yavaştan yavaştan sırtım da ağrı başladığını hissediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: resolveer

16 yaşındayım herşeyin farkındayım

16 yaşındayım ve bu aralar benim de dikkatimi çekti. Başlığı görünce de o yüzden balıklama daldım hemen. Bende de 2-3 gündür bu başladı ve farkettiğimde hemen doğruluyorum. Ve yavaştan yavaştan sırtım da ağrı başladığını hissediyorum

Senin durumun iyi. 1999 yılından beri pc sahibiyim. Bizim halimizi düşün birde...

• Hocam çok güzel bir topic olmuş.Bende ister istemeden böyle oturuyorum yakında kamburum çıkmaz inşallah.Hep sandaleyeden önde duruyorum böyle eğik şekilde belim ağrıyor kısa süre içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M.3.R.T_ -- 9 Mart 2008; 3:05:19 >
    Yaşama kafa tutarken kafamı kırdı cadının tılsımı...
  • Boyun - omuz tutulması, sırt ağrısı, disk ve bağlara baskı (o pozisyonda olmasa da bazen öyle bir pozisyon alıyorum ki tam oralarım ağrıyor, hani otobüste falan yamuk oturduğunuzda uyuşur böyle.. ), göz yorgunluğum senelrden beri var; çevremden ayyaş falan diyenler oldu Son zamanlarda özellikle dik duramadığımı hissetmeye başladım, sağ elimde ağrılar hissetmeye başladım. Kaç senedir normalin çok üstünde zaman harcıyorum pc karşısında, anca göstermeye başladı çoğu etkisini

Orjinalden alıntı: darthmaul

Valla ben kıçımın diilde belimin üzerine oturuyorum pc başındayken

Bende

Orjinalden alıntı: mehmetpara

Bendede var böyle bir problem neyapacağız ya sürekli kambur duruyorum.

Valla pilates duruş güzelliği sağlıyo.

Aslında duruş insana çok şey saglıyo omuzları düşük durmak var , çivi gibi durmak var bir nevi insanın kendine güvenini gösteriyo.

Doktora gidip çeşitli egzersizler alabilirsin düzelmesi için

Orjinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Orjinalden alıntı: resolveer

16 yaşındayım herşeyin farkındayım

Senin durumun iyi. 1999 yılından beri pc sahibiyim. Bizim halimizi düşün birde...

Bende 2003'ten beriAma onun öncesinde de deli gibi atari oynardım. Yine sandalyede aynı şekilde. Ama dediğim gibi etkisini yeni yeni görüyorum. Yani eskiden sandalyeye yaslanırdım. Ama son günlerde bişey oldu, sürekli kambur oturuyorum. Farkedince hemen düzeliyorum, bi rahatlıyor sırtım

• Nu Konu başlığını her gördüğümde düzeliyorum arkaya yaslanıyorum. Güzel bir konu oldu. Teşekkürler...

Orjinalden alıntı: israiL

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetpara

Bendede var böyle bir problem neyapacağız ya sürekli kambur duruyorum.

Valla pilates duruş güzelliği sağlıyo.

Aslında duruş insana çok şey saglıyo omuzları düşük durmak var , çivi gibi durmak var bir nevi insanın kendine güvenini gösteriyo.

Doktora gidip çeşitli egzersizler alabilirsin düzelmesi için

Hatta geçen sene gazeteler'de burak kut pilates yüzünden boyunun uzadıgını söylemişti.Bunun nedeni duruş bozuklugunu düzeltmesiymiş
  • _____________________________
  • ben bu yüzden fizik tedavi bile gördüm fizik tedavide bol bol spor yap dediler ama birazda olsa halen var kamburluk dik duramıyorum

Orjinalden alıntı: _M.3.R.T_

YANLIS OTURMAK NELERE MAL OLUYOR...

ohaaaaaaaaa benim 1 aydır sürekli çene kaslarım kasılıyor bazen bi giriyor kıpırdıramıyorum çok fena. demek bundanmış. doğru düzgün oturup kalkamıyorum iş yapınca belimin belli bi kesimi aşırı ağrıyor. demek bundanmış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.