Şimdi Ara

Bilgisayar yavaşlaması ve FPS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, ben malesef bilgisayardan pek anlamıyorum. bugün çok rahat, 60 fpsyle league of legends oynayabiliyorken 1 saat önce girdiğim oyunda fps 01 görünmeye başladı. ve hareket bile edemiyordum. şimdi de bilgisayarım çok yavaşladı. yazdıklarımı bile bir 3 4 saniye sonra görebiliyorum şuan. azıcık baktım, ekran kartı güncellemesiyle ilgili bi şeyler söylenmiş ama intel indirdiğimde uyumlu olmadığına dair bir uyarı aldım. yardım edebilir misin bu konuda?

İşlemcim Intel(R) Core(TM) i7-3537U CPU @ 2.00 GHz

6gb RAM

DirectX 11

64 bit işletim sistemi bi de başka bir şey lazım mı bilmiyorum ama yardım ederseniz çok sevinirim

• temizleme yapın virüs girmiş olabilir
  • Bence League of Legends stabil bir oyun değil. Bende de bugün durduk yere mavi ekran hatası verdi. Harddiski deli gibi kastıran bir oyun(fps falan ne alaka demeyin, harddisk kastığında benim de fps'm düşüyor). Disk birleştirme gibi çözümlere başvurabilirsiniz ama tekrar diyecek olursam "bence" LoL stabil bir oyun değil.
  • ekran akrtı sürücü sü ile alakalı olarak bir problem gözüküyor tam marka modeli yazarsanız daha iyi olur iyi forumlar
  • dün sinirlenip league of legendsı kaldırdım bilgisayardan, bir şey değişmedi, şimdi yeni açıyorum dünden beri de baya rahatlamış görünüyor.

şöyle ekran ve sistem şeyleri
     Bilgisayar yavaşlaması ve FPS sorunu Bilgisayar yavaşlaması ve FPS sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsumiki -- 21 Aralık 2013; 0:35:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.