Şimdi Ara

Bilgisayar yavaşlama ve fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1-2 tane problemim var.Bilgisayarıma 2 gündür birşey oldu battlefield 3 oynuyorum oyunda ağırlaşmaya başladı önceden high ayarda rahat oynadığım oyun şimdi lowda bile kasıyor.Problemi bi türlü çözemedim işin komik tarafı 2 gün önce işlemciyi tertemiz yaptım aşır tozluydu o zamandan beri yavaş çalışıyor.Fanı falan doğru yerleştirdim.Isısını kontrol ediyorum 70 dereceyi falan görüyor oyundayken çokmu bu değer?

Diğer sorum ekran kartım 1 yıldır 127 derecede takıldı sensor.Gerçek ısısını göremiyorm.Çözümü varmıdır? Manuel fanıda %0 da olsa %100 de olsa kasa yanı açık olmasına rağmen fan çalışıyor ama seste hiçbir değişiklik farketmiyorum.

Son sorumda kasanın arka taraftaki fanın takılı olmadığını fark ettim.3 delikli bi girişi var kablonun nereye takıcağımı bilmiyorum.Anakartın üstünde hiçbir giriş bulamadım.1 tane var oda CPU fana bağlı.

Yavaşlamanın nedeni bunlardan biri olabilirmi,yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiran -- 27 Şubat 2013; 13:16:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Altiran

Merhaba 1-2 tane problemim var.Bilgisayarıma 2 gündür birşey oldu battlefield 3 oynuyorum oyunda ağırlaşmaya başladı önceden high ayarda rahat oynadığım oyun şimdi lowda bile kasıyor.Problemi bi türlü çözemedim işin komik tarafı 2 gün önce işlemciyi tertemiz yaptım aşır tozluydu o zamandan beri yavaş çalışıyor.Fanı falan doğru yerleştirdim.Isısını kontrol ediyorum 70 dereceyi falan görüyor oyundayken çokmu bu değer?

Diğer sorum ekran kartım 1 yıldır 127 derecede takıldı sensor.Gerçek ısısını göremiyorm.Çözümü varmıdır? Manuel fanıda %0 da olsa %100 de olsa kasa yanı açık olmasına rağmen fan çalışıyor ama seste hiçbir değişiklik farketmiyorum.

Son sorumda kasanın arka taraftaki fanın takılı olmadığını fark ettim.3 delikli bi girişi var kablonun nereye takıcağımı bilmiyorum.Anakartın üstünde hiçbir giriş bulamadım.1 tane var oda CPU fana bağlı.

Yavaşlamanın nedeni bunlardan biri olabilirmi,yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

bios güncelleme yavaşlama sorununu çözebilir

• Biostan pek anlamıyorum ama bakıcam teşekkür

Başka yokmu millet bu sorulara cevabı olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.