Şimdi Ara

Bilgisayar Yapımım Toplama [Sistemi Nasıl ??] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Sen boyle device 4 goblin modifiye eski kartlar geldi aklima.:)Zaferizimin sistemi guzel hem 2 go kart hem i7 hem 8 gb olmaz ikinci else yonelirsen belki.

Neleri hatırlamışsın hocam ya

Evet Zaferizm'in sistemi daha iyi ama kafalara oturtulmuş bir i7 bir "cigabayt" meselesi. Geri döndürene aşk olsun. Intel'in reklam giderleri bir bir böyle geri dönüyor işte.

@Konu sahibi arkadaş. i7 dediğiniz işlemci 600 lira civarında. Buna göre sistem tavsiyesi isteyin ya da bütçenizi en az 2000-2500 tl yapın ki istediğiniz standartlarda bir sistem oluşturulabilsin. Ya da ucuza ikinci el bir sistem alabilirsiniz en iyi ihtimalle.

Ps. 2gb'lık ekran kartı var ama 5570 var 100 liraya 2 gb ve GTX 680 var 1400 liraya 2gb. Hadi çık işin içinden.

Aklima geldi birden.Evet intel reklamda cok basari.i i7 ve cigabayt sistemin iyi oturtmuslar adam gibi gpu ile neler yapilir ornekleri cok fazla.I7 alinadabilir ama bu butceye istenmesi momik sahsen bu paraya phenom oneririm direk x4 955de iyi secim olur.Zaten assagida yazmissin jslemcinin parasini yani sistem parasinda bitiyor is bu arada bende zaten 2 gblik. Ucuz modellerodlugunu biliyorum ama dedigin gibi adam gibi gpu lari yok sirf goz boyamak yukaridaki modifiye kartlar gibi.Yani sahsen 1 gb adam gibi karti tercih ederim 460 560ti basarisiz mi mesela dandik 2 gb li kotu gpulu modellerde. Iyidir ona bakarsa, dedigin gibi 680de 2 gb ama gpu var gpu var.

• 2kol3bacak

Arkadasın sistemi iyimi ?

Arkadaşın sistem daha iyi benimkinden ama AMD istemem diyorsanız sizin sisteme koyduğum intel işlemci de yakın performansa sahiptir

TEŞEKKÜRLER :D

Farkındaysanız arada 300 lira gibi bir fark var. AMD almayacağım deseniz de cebinizi üzmeyin derim ben Kalan parayla 21.5" full HD bir monitör bile alınır biraz zorlanırsa.

bana senin dediğin amd islemcisini yaparmısın ? Fotorafları kaydediyorum da ekranla birlikte
  • İsterseniz bir netsipariş'i arayın AMD x4 960t işlemcisi ne zaman gelecekmiş sorun çünkü x4 975 var netsiparişte ve o da çok pahalı 40 dolar zarar oluyor 975 koyunca. Kısacası koyulacak işlemciler ya kötü ya da fazla pahalı oluyor netsipariş stoklarında uygun AMD işlemci yok..

İsterseniz bir netsipariş'i arayın AMD x4 960t işlemcisi ne zaman gelecekmiş sorun çünkü x4 975 var netsiparişte ve o da çok pahalı 40 dolar zarar oluyor 975 koyunca. Kısacası koyulacak işlemciler ya kötü ya da fazla pahalı oluyor netsipariş stoklarında uygun AMD işlemci yok..

zaferizimin yaptıgını yaparmısın Mobilim :D Simdiden saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ibrahim.5083

İşte ben mobil değilim ve diyorum ki Zaferizm'in koyduğu işlemci netsipariş'te yok. Başka siteden toplama imkanınız varsa trdukkan'dan toplayabilirsiniz toplanacak site çok

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim.5083

İşte ben mobil değilim ve diyorum ki Zaferizm'in koyduğu işlemci netsipariş'te yok. Başka siteden toplama imkanınız varsa trdukkan'dan toplayabilirsiniz toplanacak site çok

Peki iyi geceler

fx 4100
    5770
    4 Gb Gskill

Kabaca boyle bir kasa toplayabilirsin
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.