Şimdi Ara

Bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böte diye bilinen bu bölüm ile ilgili bir kaç sorum olacak forumda araştırım fakat eski bilgiler çıktı karşıma hep 2013'e göre

şuan böte dışında başka bilgisayar öğretmenliği bölümü varmıdır ? teknik falan hepsi kapatıldı böte kaldı diye duydum..

bu bölümü okuyanlar teknik öğretmen oluyormu ?
    meslek lisesine giriyormu ?
    özel sektörde hor görülürmü ?
    sizin söyleyeceğiniz avantajları dezavantajları nelerdir ?

• bu bölümü okuyanlar teknik öğretmen olmazlar.
    sadece ilköğretime atanabilirler. düz liseye bile atanamazlar. Ki ilköğretimdede bilgisayar dersi kaldırırldı. yani ordada atanacak yer yok.
    özel sektörde eğitim teknoloğu olarak çalışıyorlar. ama ayrıntısını bilmiyorum.
    bence başka bölümlere yönel.
  • öğretmen olmak gibi bir düşüncem yok fakat burdan özel sektöre geçiş nasıldır onuda bilmek istiyorum ayrıca dediğiniz olaya göre işler çok saçma öğretmensin ama okulun yok ? o zaman bölüm neden var ki

başkabir açıklaması vardır kesin konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok iyi olur...
  • up-güncel
  • hcakkuzu kullanıcısına yanıt
    Açıklama dediğim gibi. Bölümün kapanması gerek evet. Ama hala var işte.
    Teknoloji ve tasarım gibi branşlarada atanabiliyorlar.
  • şimdi siz tekink öğretmen olamıyor dediniz fakat şuan teknik öğretmen sıfatı pek kalmadı sonucda o bahsettiğiniz teknik eğitimi veren bölümler kapatıldı şuan sadece böte var sanırım öğretmenlik eğitimi
    veren ayrıca bölümü kazandım gideceğim mecburen eğerki çok umutsuz olursa tekrar sınava girip mühendislik denerim..

zaten en başından öğretmen olmak istemiyordum ama yinede öğretmnlik cepte gözüyle yaklaşmıştım.. çok saçmaymış, kimse uyarmadı bizi..
    benim merak ettiğim bu bölümü bitirip özel sektöre gitmek istediğimde itip kakılırmıyım işte sen bötesin ne işin var özelde gibi, 2 senelik bölümler mi yoksa böte mi önde olur özel sketörde
    özelliklere yazılım konusunda..
  • Tercih zamanında konu açsaydın daha iyi olurdu. Yazılım konusunda hangi dilleri bildiğin daha ön planda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben zaten meslek lisesi çıkışlıyım ayrıca kendimide geliştirdiğimi düşünüyorum
    ki ayrıca 4 yıl okul hayatımdada kendimi rahatça geliştirebilirim

.net ve sql alanında çalışmalarım olmuştu bunu dahada ileri taşıyacağım
    ayrıca asp.net,php falanda biliyorum az çok

yani benim merak ettiğim konu bilgimle özel sektöre girerim fakat böteliyim diye bir takoza takılırmıyım..tek merak ettiğim konu bu. yani sen bötelisin c# bilsen ne olcak gibi bir şeye rastlarmıyım yani isim önemlimi bu özel sektörde bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcakkuzu

ben zaten meslek lisesi çıkışlıyım ayrıca kendimide geliştirdiğimi düşünüyorum
    ki ayrıca 4 yıl okul hayatımdada kendimi rahatça geliştirebilirim

.net ve sql alanında çalışmalarım olmuştu bunu dahada ileri taşıyacağım
    ayrıca asp.net,php falanda biliyorum az çok

yani benim merak ettiğim konu bilgimle özel sektöre girerim fakat böteliyim diye bir takoza takılırmıyım..tek merak ettiğim konu bu. yani sen bötelisin c# bilsen ne olcak gibi bir şeye rastlarmıyım yani isim önemlimi bu özel sektörde bilmiyorum...

öncelikle nerede okucaksin böte yi?

bu bölüm ilerde çok iyi yerlere gelicek göruceksin bende atl mezunuyum odtu kkk böte yazdım bu sene kazanamadım maku ybs yi kazandım.özel sektörde itilip kakilmazsin böte mezunu işsiz kalmaz atamalar suan kötü ama fatih projesiyle bisiler değişebilir ıstersen kariyer.net e gir ve onlarca böte mezunu eleman arıyorlar ve mehmet nuri çankaya nin bote hakkında popcastini dinlemeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TEŞEKKÜRLER valla içimi aydınlattın
    kime sorsam çöp bölüm bi işe yaramaz diyorlar

ben trakya üniversitesi kazandım
    o podcast'i dinledim

inşallah bakalım 4 senede birşeyler değişir
  • quote:

TEŞEKKÜRLER valla içimi aydınlattın
    kime sorsam çöp bölüm bi işe yaramaz diyorlar

ben trakya üniversitesi kazandım
    o podcast'i dinledim

inşallah bakalım 4 senede birşeyler değişir

adı çıkmış kötü diye herkes kulaktan dolma laflarla konusuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle sanırım + TEfler falan kapndıgı ve sadece öğretmenlik adı altında BÖTE kaldıgı için yakında teknik öğretmenlikde verirler gibime geliyor...
  • quote:

böte diye bilinen bu bölüm ile ilgili bir kaç sorum olacak forumda araştırım fakat eski bilgiler çıktı karşıma hep 2013'e göre

şuan böte dışında başka bilgisayar öğretmenliği bölümü varmıdır ? teknik falan hepsi kapatıldı böte kaldı diye duydum..

bu bölümü okuyanlar teknik öğretmen oluyormu ?
    meslek lisesine giriyormu ?
    özel sektörde hor görülürmü ?
    sizin söyleyeceğiniz avantajları dezavantajları nelerdir ?

http://forum.donanimhaber.com/m_78528858/f_//tm.htm

Yukarıdaki Başlıkta 2 Arkadaşa Yardımcı Olmuştum. Baştan Sona Okursan Sorularının Cevabını Alırsın :)

• saolsun aiolos yeterince cevapladı. O konuda aradığınız var arkadaşlar... Ben kayıt yaptırmayınca puan düşmüyor diye biliyordum ama öyle değilmiş. Eğer herhangi bir programa yerleştirilirsen tüm olasılıklarda puan düşüyormuş. Eğer puanım düşmese seneye sınava hazırlanacaktım ama malesef.... Kısacası mecbur gidip okuyacağım okul bitene kadar her sene sınava girecem. (tutarsa müh giderim :D)
  • bende ısnava gireceğm ama yinede 4 senede değişeceğini dşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.