Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.657
Cevap
541
Favori
1.181.123
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amazon satıcısı varsa amazondan almanızı öneririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangisini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duygularıma tercüman olmuşsun vallahi Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]  İhtiyaçlarım benim de aynı neredeyse. Koçtaşın kolçakları ayarlanabilir modellerini denedim. Fakat bizi yarı yolda bırakır cinsten. Kendime şu an en yakın Adorenin manager techno koltuğunu görüyorum fakat onun da bu paraları -kendim için başlangıç olarak düşündüğümde bu kadar bütçe ayıramayacağımdan- hak etmediğini fakat ileride buna benzer bir yükselişe geçeceğim için kendime bu koltuğu referans görebileceğime ikna ettim. Fırsatınız varsa deneyin. Bulabilirsem muadil ürün alıp bir kaç sene sürüneceğim. Sonrasına da sonra bakacağım artık Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

• Nurus Me Too kullanıp veya deneyip memnun kalmayan var mı? Minderi yumuşak mıdır? Sırt ağrısı çekiyorum hali hazırda kullandığım koltukta, hiç bir şekilde sorun yaşamayacağım bir koltuk arıyorum, yardımınız lazım :)

Şuan da kullandığım koltuk Decofis Arden. Minderi bana göre sert, ve sırt ağrısı yaptı bende ilk defa bir koltuk. Nedenini bile anlayamadım. Senelerdir dandik koltuklar kullandım ilk defa böyle pahalı bir koltuk almıştım fakat bu sırt ağrısı baya canımı sıktı. Dediğim gibi nedeninide anlayamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PVH kullanıcısına yanıt

Alacağınız koltuk vücut yapınıza uygun gelmezse örneğin bel desteği veya arkanıza yaslandığınızda duruş açısı size göre değil ise 1000tl veya 10000tl vermeniz fark etmez. Öncelikle bir doktora görünün tedavi ve tavsiye alın.

Nurus Me Too modeli şirketimde yıllardır tercih edilen tek model. Genel müdür ve direktörler hariç, 1300 kişi yıllardır kullanıyor. Ben hiç şikayet edene denk gelmedim. Ama ilk paragrafta yazdıklarımı dikkate almanızı tavsiye ederim. Gerisi tercih meselesi. Birazda şans. Bin kişi över, hatalı üretim size denk gelir. Ki bu marka test ederek satışa çıkarıyor galib.

• Bütün sandalyelerde hafif bir yaslanma payı var. Montajı doğru yapmışsınızdır o nedenle dert etmeyin. Bende de Jarvfjallet var aynısı sadece ileri geri yaptığında Markus'un çıkarttığı o tiz sesi çıkarmıyor.

Biz erkekler bacaklarımızı açarak oturmak zorundayız :) Biraz da kiloluysak Markus gibi kolçaklar sıkıntı yaratıyor. Mouse'u sağ kol ile kullanıyorsanız bir tane kolçağı şimdilik çıkartabilirsiniz mesela sol taraftakini. Evet biraz estetik dışı bir görüntü olur ama can acımasından iyidir. :)

• İkea markus stoklarda gözüküyor. Geçen sefer alamayan ve almak isteyen varsa bitebilir tekrar.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• Adore Gaming Target kullanan var mı acaba hiç bir yerde yorum bulamadım bu ürün ile ilgili.

https://www.adoremobilya.com/adore-gaming-target-oyuncu-ve-calisma-koltugu-siyah-beyaz

İş gereği bütün gün bilgisayar başındayım. 2 - 4k ₺ arasında önereceğiz başka modeller var mıdır veya ?

(Boy: 1.79 Kilo: 60)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopy -- 10 Mart 2022; 3:23:55 >
  • Rapido markası hakkında düşünceleriniz nelerdir? Work, x-trans, d277 ve g900 modelleri fena değil gibi.

kullanan var mı aramızda?

• https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/70489394/millberget-calisma-sandalyesi.aspx

2 gün evvel mağazadan teslim alarak bu sandalyeyi kullanmaya başladım. İlk olarak malzeme kalitesi güzel sağlamlık hissi veriyor. Sadece 1 yerde hareket ettiğim zaman ufak bir tınlama sesi yapiyor nerden geldiğini tam anlayamadım açıkçası. Kolçaklar sabit olarak tasarlanmış keşke ileri geri hareket kabiliyetine sahip olsaydı. Zayıf ve ince bir yapıya sahip olduğum için oturma yerine rahat rahat sığıyorum. Belin dayandigi kısım zayıf olduğu için tam temas etmiyor bel yastığı alarak işi çözdüm. Alacaklar yerinde gidip incelesin derim.

• şekline tipine bel boyun minderi oluşuna bakıp aldanmayın, en güzeli sağlıklısı deneyerek almak.

Bel boyun minderi olmayan bir koltuk, olan modele göre çok daha anatomik sağlıklı rahat ettirebilir sizi.

En son msi ch120 kullandım bel boyun minderi olan model.
    Sonra adore boston aldım bel boyun minderi yok ama çok daha rahat ettim.

Tipe baksan oyuncu koltukları süper ama ben hiç birinde adore kadar rahat edemedim.

Oyuncu koltuklarının oturum süngeri genelde sert, kimisi orta kimisi fazla ama sert.

Adore salon koltuk takımında oturuyormuşsunuz gibi pufidik.

Özetle oyuncu adı olmayan adore boston modeli çok daha rahat yumuşak bir oturum süngerine sahip. Bel boyun desteği yok evet ama olan modelleride kullandım adore olmamasına rağmen şekliyle anatomisiyle daha rahat ettirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 11 Mart 2022; 13:3:18 >
  • TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt

merhaba bende adore boston veya manager techno olanını düşünüyorum. Adore boston ile alakallı hiç bir video yok acaba koltuğu istediğin gibi geri yaslayıp uzanabiliyormusun ne tür özellikleri var hiç bir video yok. Yardımcı olurmusun ? Xdrive , adore boston eya adore manager arasında kaldım

• merhaha ,sırt kısmı dümdüz olmuyor yapısı itibari ile oturum yeri ile beraber hareket ettiğinden sadece 45 derece kadar geri gidiyor

beşik özelliği var sallanıyor.

geriye doğru yaslandın ve burada dursa dedin, sol koldan sabitliyorsun duruyor.

beşik sallanma pozisyonunun sertliği yumuşaklığı ortadaki vana vida ayar ne dersen artık o aparat yardımı ile oluyor.

Bu arada aldığım oyuncu koltuklarının hiç birinden pişman olmadım, adorenin farkı diğer hepsinden farklı oturum süngeri ve bel boyun minderi olmamasına rağmen rahat ettirmesi.

Eksik diyebileceğimiz yönleri yokmu elbet var.

Kollar ayarlanmıyor sabit ama ben rahatsız olmuyorum.Kolları ayarlanabilen çok önemli olsaydı benim için o zaman adoreyi almazdım.

Ben pufidikliğine oturduğum zaman uzun süre kalkmasamda popoyu ağrıtmamasına beli iyi kavrayıp rahat ettirmesine bakıp bunu tercih ettim memnunda kaldım.

Her şey bi yana bunlar benim tecrübelerim tabi fikir vermek için sadece ama ben yinede deneme imkanınız varsa deneyip öyle karar verin derim.

Pişman olur muyum diye soruyorsanız bence olmazsınız,adore boston gerçekten çok rahat bir koltuk.

Oyuncu koltukları deneyip bir de bunu deneme fırsatınız olsa hak vereceksiniz :)

Çok rahatsız tahta gibi tabure gibi mutfak sandalyesi tarzı aşırı dandik bir üründen hangi koltuğa geçerseniz geçin zaten memnun kalırsınız.

Ama oyuncu koltukları denemiş , piyasada isim yapmış markaların oyuncu koltuklarını kullanmış olupda sonra adore bostonu kullanmış olsaydınız ne demek istediğimi tam olarak anlardınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 11 Mart 2022; 17:27:3 >

• iawnlb İ kullanıcısına yanıt

Ben de bu aşamadayım şu an. Boston full suni deri ama yumuşacık söyledikleri gibi. Fakat deri suyu gördü mü yıpranıp dökülmeler başlar diye düşünüyorum. O yüzden hem temizlerken hem de otururken terin bile deriyle temas ettiğinde yapısını bozacağı beni tereddüte düşürüyor. Bu yüzden her markanın deri malzemeleri benim önyargı ile yaklaşmama sebep oluyor. Dökülme yaşamaması açısından rapido'nun bol dikişli oyuncu koltukları da gözüme kestirdiklerim arasında. Ama halen tehcno manager 3bin tl ve diğerleri 2000-2300 tl bandında.

• Eksi-1 kullanıcısına yanıt

hocam adore bayisi olan 3 büyükşehirden birindeyseniz bende merakla bekliyorum adore boston koltugun incelemesini..

• BurakLEE kullanıcısına yanıt

Yumuşak olması dışında al benisi olan hiçbir fonksiyonu yok. Rahat mı? Evet rahat. Ama 2500 tl yi hak ettiğini düşünmüyorum. Bir arkadaş almıştı ona danışabilirsin. Techno manager daha iyi bir seçim olur bence. Ama o da pahalı geliyor bana. Bilmiyorum vallahi neyi seçeceğimi. Rapidonun bu koltuğuna bakıyorum. Kimse kullanmış mıdır acaba forumda

• Hawkcı dostlar nasıl memnun musunuz? Benimkinin orası burası oynamaya başladı sanki

• Sağ tarafta koltuğun dikligini ayarladıktan sonra yaslaninca geriye atma sende de var mı? Ben montajda falan hata mı yaptım acaba

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Beşik modunu mu açtın acaba? aşağı yukarı hareketini yapan kolun içeri dışarı hareketi de var. Kontrol et istersen

• bigmoni kullanıcısına yanıt

Koltuktan hala memnun musunuz acaba? Yarasa mekanizma için ben de düşünüyorum bu modeli ama deri olmaso ve markası kuşku uyandırıyor bende.

• 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.