Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.657
Cevap
541
Favori
1.181.140
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Surec hakkinda yasadiklariniz ve urun inceleme hakkinda konu acarsaniz baya tutar hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    150-200 mü hocam 1000 tl nin altına denk getirince sevinir olduk biz artık. Uygun koltuk olarak şöyle bir konu var inceleyin isterseniz.

https://forum.donanimhaber.com/ay-ofis-koltugu-deri-buro-koltuk-239-tl-ucretsiz-kargo--135830789-8#-1
  • serssseri kullanıcısına yanıt
    Hocam ben akşam geliyorum 2-3 saat takılıyorum bu hani profesyonel bir şey beklemiyorum en fazla 250 cıkabilirim gittigidiyorda koltuk var bazıları 600 tane satılmış güzel gözüküyor ama emin değilim.
  • pleh P kullanıcısına yanıt
    Konu açıp inceleme yapacak zamanım yok. Sorularınıza cevap olsun diye yazıyorum. İki mağaza vardı alabileceğim. 129 dolar kargosu seller shipping methodle ücretsiz gönderen. Geri bildirim bırakılmamış yeni açılmış mağaza. Birde puanı 88 olan kargosu ile 181 dolar olan mağaza china post air takipli gönderen. Birçok mağaza Türkiye gönderim kargoları çok uçuktu. İlk yazdığım mağazadan almaya karar verdim. Black Friday günü Aliexpress ten sipariş verdim. Kargoya vermesi 5 gün sürdü. TNT kargoya vermiş bunu bilmiyordum. 5 günde Türkiye ye geldi. Geldiği gün tnt aradı içeriğini söyledi (Pakete bakılmış) Vergi ödemesi çıktığını söyledi. Tnt banka hesabına 136 tl yatırdım. Gümrükten çıkması 5 günü sürdü araya hafta sonu girdi. Toplam 15 günde elime ulaştı. 2 Gün önce kurdum. Malzeme kalitesi fena değil. Bunu zaman gösterecek yorum yapamayacağım. Benim için önemli olan istediğim gibi olması. Oyuncu koltuğu gibi fonksiyonlu. Deri gibi terletme yapmayacak ve sırt-bel kısmı bağımsız hareket etmesiydi. Link ve foto yükleyim sorularınız olursa zaman buldukça yazarım.

https://i.hizliresim.com/Emqn3Z.jpg

• dangerim kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam yinede mini bi rehber tadinda olmus, hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serssseri

Malesef öyle 679 tl iken fiyatı 67 tl kargo vardiye almadım. şu an kargo ile 900 e geliyor. Dolar yine yükselmeye başladı yakında çekerler tekrar 1000 tl ye master kart kampanyası bitmeden almayı düşünüyorum artık

Zamanında 670 TL'e mallik ettim eşeklik ettim almadım, gittim biraz daha salaklık edip 650 liraya Adore Vento diye 5 para etmez markanın koltuğunu aldım, senesi bitmeden koltuk yamuldu senesi bitmeden süspansiyonlari ve mekanizması kırıldı, adı herifler ürünlerin dandik olduğunu anlayinca çok fazla şikayette gelince üretimi durdurdular alan elinde patladığıyla kaldı.. İkea ilandaki koltuk ya 660 ya 670 liraydi alanlar iyiki aldım diyor hep. Şimdi fiyatı indirimli haliyle 920 TL diyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 16 Aralık 2018; 13:54:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    ikea master kart kampanyasından geçen hafta kargo dahil 905 tl ye aldım artık dayanamadım. Daha fazla fiyatının düşeceğini sanmıyorum bekledikçe artıyor. 3 gündür kullanıyorum rahat ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serssseri

ikea master kart kampanyasından geçen hafta kargo dahil 905 tl ye aldım artık dayanamadım. Daha fazla fiyatının düşeceğini sanmıyorum bekledikçe artıyor. 3 gündür kullanıyorum rahat ettim.
    İyi günlerde güle güle keyifle kullan.. Keşke o dönem bi şekilde ilandaki Ikea'i alsaydim aptallık ettim..

Senden rica etsem oturma kısmının yani minderinin sağdan sola ve önden arkaya kaç santim olduğunu müsait zamanda bakip ölçüp yazarmisin.. Ayriyetten iki kol dayama arasindaki ölçüyüde eklersen almak istediğim zaman net olarak ölçüleri bileyim en azindan. Sitesindeki ölçüler yanıltıcı olabiliyor.
  • RitEmrE kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüler mi Hocam? 3. defa geldi hem kargo parasını ödememişler, hem de bir özensizlik söz konusu. İade edeceğim sanıyorum.

Sorunsuz alabilen var mı merak ediyorum? Sanırım sıfır ürün göndermiyorlar. Nurus diye övdüler, bize çekecek dert kaldı...

Ekleme: Kastettiğim Amazon'dan alınan Nurus Mee Too Fluid Motion isimli ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 18 Aralık 2018; 21:4:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Sorunu çözdüler mi Hocam? 3. defa geldi hem kargo parasını ödememişler, hem de bir özensizlik söz konusu. İade edeceğim sanıyorum.

Sorunsuz alabilen var mı merak ediyorum? Sanırım sıfır ürün göndermiyorlar. Nurus diye övdüler, bize çekecek dert kaldı...

Ekleme: Kastettiğim Amazon'dan alınan Nurus Mee Too Fluid Motion isimli ürün.
    Gelip değiştirdiler mekanizmayı hocam, 3-4 gün içinde. Ürün sıfırıyla değişmedi sadece kırık parçayı içeren mekanizmayı değiştirdiler, kendileri gelip kurulumu yapıp gittiler. Ben memnunun şu an üründen.
    Adınıza sevindim, burada kargo ile uğraşıp duruyoruz. Kırık parçanın fotoğrafını çekmiş miydiniz?
    Bu nurus koltukları kaça aldınız, 3bin küsür gözüküyor şu anda
  • eider E kullanıcısına yanıt
    1100'e aldım hocam black friday indiriminde, 15 dk civarı bir süre indirime girmişti. Nurus Fluid Motion modeli. (Bel desteği ve kaydırılabilir oturma yeri yok, kafa desteği var)
  • dangerim kullanıcısına yanıt
    Hocam koltuk nasıl geçen sürede bir sıkıntınız oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

Maksimum 500-600 bandında, sırt kısmı boyuna kadar yükseklikte olan, sırtı ayarlanabilir (yatma - dik durma olarak) ve terletmeyecek bir ürün öneriniz var mıdır? Çok yüksek beklentilerim yok açıkçası ancak koltuklara, sandalyelere dair işin tekniğini bilmediğimden ve anlamadığımdan sizlere danışmak istedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerim

Hocam bu koltuğu görünce tam benim istediğim gibi dedim. Aliexpress ten fiyatı kargosu uygun bir mağaza araştırdım. Riske girip sipariş geçtim. Bugün geldi şükür.
    Görünce sevindim cesaret edip almanıza ben hala almadım sizin deneyimleriniz pek çok kişinin kararını değiştirebilir.

Mesela minderi nasıl yumuşak mı uzun süre oturunca ağrı yapıyor mu bacak uzatma desteği kullanışlı mı gibi.

Sanırım ben de sipariş vereceğim :)
  • GittiGidiyor
    Fileli Koltuk çalışma Koltuğu Bilgisayar Koltuğu çalışma Sandalyesi Ofis Koltuğu Şef Koltuk Siyah - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/fileli-koltuk-calisma-koltugu-bilgisayar-koltugu-calisma-sandalyesi-ofis-koltugu-sef-koltuk-siyah-388191323

fiyat iyi ama ne kadar kaliteli konforlu bilemem varsa kullanan yeşillendirsin.

• Arkadaşlar yukarda paylaşılan aliexpress linkinteki satıcıyla irtibata geçtim sitede olan güzel koltuklardan satabilir misiniz dedim elimizde var kaç tane istiyorsunuz dedi. örnek olarak attığım koltuk buydu:

Alacak arkadaşlar varsa adama sayı verelim pazarlık yapalım ortalama 750 800 tlye mal olabilir bize

• https://www.tekzen.com.tr
    Zen Home Yönetici Koltuğu Siyah Başlıklı Comfort Kırmızı Şeritli - NV-2978 | Tekzen
    https://www.tekzen.com.tr/zen-home-yonetici-koltugu-siyah-baslikli-comfort-kirmizi-seritli-nv-2978-2751075?utm_source=Criteo&utm_medium=Display&utm_campaign=Product

Bu ürünleri daha önce kullanıp test etmiş olan var mı ? Adore vlt-270 bakıyorum ama piyasada kalmamış. O klasmanda bir koltuk arıyorum öneriye açığım. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chest_mike -- 3 Ocak 2019; 22:33:34 >

• Titanik Bar kullanıcısına yanıt
    Markus kullanıyorum boyum 1,83 civarı ense kısmı dik pozisyonda tam denk geliyor. rahat ve geniş bir sandalye yatma açısı bana göre biraz az birde bel desteği biraz yukarda kalıyor oda boyumun uzunluğundan kaynaklı sanırsam onun dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.