Şimdi Ara

Bilgisayar üzerinden canlı yayın yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bi arkadaşın oyununu gameplay olarak canlı şekilde (korku oyunu ) yayın yapmak istiyoruz.www.livestream.com'u biraz karıştırdım bakındım ama birşey bulamadım. Nasıl yayın yaparız yardımcı olabilecek var mı?

• flaş tivi diye bi kanal var orda yalçın diye bire var ona git deki abim bana tecavüz etti sonra canlı yayına çıkıyosun
  • webcam inle yayın yapabilicegin bi site var eger güzel bişiler yapıosan pc karşısında çok kişi izleyebilio 8mb internetle takılmadan ses ve görntü alabiliyorum genelde çok izleyicisi olanlar bilirsiniz işte akıllara başka bişi gelmio dimi

sitenin adını hatırlayınca yazarım
  • Başlık sakat
  • justin ve ustream işini görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasirga32 -- 16 Kasım 2010; 23:48:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Campanella

webcam inle yayın yapabilicegin bi site var eger güzel bişiler yapıosan pc karşısında çok kişi izleyebilio 8mb internetle takılmadan ses ve görntü alabiliyorum genelde çok izleyicisi olanlar bilirsiniz işte akıllara başka bişi gelmio dimi

sitenin adını hatırlayınca yazarım

Bu mu? Bi zamanlar Mira diye bi kız vardı bilen bilir

http://ww.com/

• Sanırım XFire olması lazım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @T.Campanella
    Yok yok kameradan olmaz net görüntü lazım bize

@kasirga32

bi bakayım onlara şimdi

@1881-1938

aa doğru yahu Xfire da var demi
  • justindan bunu yapan var sürekli genelde starcraft 2 oynayanları görüyorum
  • Arkadaşlar hallettimwww.livestream.com ile. Procast'i indirince bilgisayar üzerinden de çekme yöntemi varmış. Cevaplar için sağolun.
  • Başlık sakat.

Kasayı yan yatır uzerine cık ordan stream e başla.Al sana bilgisayar üzerinden canlı yayın.
  • evet beyler konuyu up'layalım . sonra niye fazla konu açtın diyorsunuz pek takmıyorum ama Amnesia veya slender man yayını yapmak istiyom . Nasıl yaparuz ?

Bir de ileride ps3'ümden de yayın yapabilmek gibi bir şansım var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.