Şimdi Ara

Bilgisayar Toplayacağım Profesyonel Yardım Lazım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bilgisayar Toplayacağım Profesyonel Yardım Lazım!!
    Arkadaşlar bu resimdeki sistemi toplayacağım. Sistem sizce stabil mi, eklenmesi çıkarılması gereken bir şey var mı? Ayrıca GTX970 ile GTX960 arasında kaldım sizce GTX970 verdiğim 400 lira farka değer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxilaz -- 2 Temmuz 2015; 17:20:34 >

• noxilaz N kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değer
  • gtx 970 önde
    bide daha ucuz ssd alabilirsin
    2x4gb daha iyi bandwith sağlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 2 Temmuz 2015; 18:27:34 >
  • MSI H97 Gaming 3 alabilirsin anakart olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

gtx 970 önde
    bide daha ucuz ssd alabilirsin
    2x4gb daha iyi bandwith sağlar..

Teşekkürler hocam. Hocam sonradan ekstra ram ekleyebilmek için tek sekizlik takayım diyorum. Bir de SSD okuma yazma hızı yüksek olsun diye bunu seçtim. Ayrıca bir süre tek disk olarak bunu kullanacağım ilerde belki hdd alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaUnal41

MSI H97 Gaming 3 alabilirsin anakart olarak.

Teşekkürler hocam, ancak asus ile arasında performans farkı olarak veya ömür olarak bir fark olur mu?
  • noxilaz N kullanıcısına yanıt
    Performans veya ömür olarak bir fark olmaz kardeşim.
    Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 al ekran kartını da, Asus'tan daha iyi garantisi, soğutması, sessizliği ve bunların yanında küçük bir performans +sı var.
    Asus'un garantisini beğenmiyorlar. Evga garanti konusunda çok iyi. Ayrıca Asus'tan ucuz. Tercih etmemen için bir sebep yok yani.
    Bellekleride çift modül alsan daha iyi olur.
    Samsung 850 Evo ssd almalısın onun yerine.
    Kasayı ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA alabilirsin. Daha fazla fan var içinde daha serin bileşenlerin olur. Sessiz yaparsan biostan hem sessiz hem stabil sonuç elde edersin. Hem de daha ucuz. Tercih ettiğin bileşenler bunun içine de sığacaktır ve güç kaynağı yetecektir fazlasıyla.
    Sorun varsa sorabilirsin sevdim seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altıpatlar -- 2 Temmuz 2015; 23:49:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değer ama o işlemciye o anakart fazla.

H97gaming3 alabilirsin.

Ekran kartı gtx970 almana değer.

SSD samsung evo almaya çalış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.