Şimdi Ara

Bilgisayar toplayabilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler bayanlar.Yazın bir bilgisayar alacağım ve büyük ihtimal toplama olacak.Ayrıca kesinlikle vatancomputer'den olmak zorunda.Size soracak bazı sorularım var arkadaşlar.Şimdi diyelim siz bana bir bilgisayar topladınız,ben bu parçaları listeleyip,vatancomputer'deki yetkilinin birine versem onlar hallederler mi? yoksa ben parçaları sipariş edeceğim veya gidip bizzat alacağım.Ardından evde veya başka bir yerde kendim mi yerleştireceğim parçaları?

Yazdığım sorunun cevabından başka sizden bir ricam daha olacak.Bana Vatan computerden bilgisayar toplayacak arkadaşlar var mıdır?Bana yardımcı olacak arkadaşlara gerçekten çok minnettar olurum.Bütçe Maximum 2000 TL,50 100 TL geçebilir.Teşekkürler arkadaşlar,iyi geceler.

Orijinalden alıntı: oguz350

merhaba beyler bayanlar.Yazın bir bilgisayar alacağım ve büyük ihtimal toplama olacak.Ayrıca kesinlikle vatancomputer'den olmak zorunda.Size soracak bazı sorularım var arkadaşlar.Şimdi diyelim siz bana bir bilgisayar topladınız,ben bu parçaları listeleyip,vatancomputer'deki yetkilinin birine versem onlar hallederler mi? yoksa ben parçaları sipariş edeceğim veya gidip bizzat alacağım.Ardından evde veya başka bir yerde kendim mi yerleştireceğim parçaları?

Yazdığım sorunun cevabından başka sizden bir ricam daha olacak.Bana Vatan computerden bilgisayar toplayacak arkadaşlar var mıdır?Bana yardımcı olacak arkadaşlara gerçekten çok minnettar olurum.Bütçe Maximum 2000 TL,50 100 TL geçebilir.Teşekkürler arkadaşlar,iyi geceler.

Bu bütceye tüm ekipmanlar dahil mi? (monitör,klavye,ses sistemi vs?) Hepsini satın alıp vatanbilg. de birleştirebilirsiniz.Tavsiye için de buraya yazarsanız daha rahat bilgi alabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi var mı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.