Şimdi Ara

Bilgisayar toplarken karşılaştığım sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt arkadaşlar kafamda bilgisayar toplarken karşılaştığım deli sorular var, eğer başka sorularım olursa buraya ekleyeceğim:

1-) (AMD R9 280X / AMD R9 280) hangisi daha iyidir ve hangisi beni 4-5 sene oyunları full grafik açtırır? Ayrıca alırken f/p için hangi markayı önerirsiniz?

2-) (AMD / NVIDIA) hangi marka gpu daha iyidir, dayanıklıdır? İkisi içinde hangi modeli önerirsiniz?

3-) Kasayla gelen psu mu, ayrıca aldığımız psu mu?

4-) Ekran HDMI olmasa da olurmu? (malum fiyatlar biraz pörtlüyo )

5-) Ucuz, kaliteli, güvenilir MidTower kasa önerisi istiyorum.

• Açıkçası çok PC toplamam ve bu konuya beninimkinden çok daha elde tutulur cevaplar gelecektir ama kendi fikrimi sunmak istiyorum. AMD 280 x tabiki daha iyidir ve paran yetiyorsa onu al , nvidia tarafında da onun seviyesinde kartlar var .Mid tower kasa olarak bence corsair carbide 400r iyidir. Güç kaynağı kasada hazır olsun veya olmasin 80+ sertifikası olmasına dikkat et bu sertifika kendı içinde bronze,silver,gold,plat olarak ayrılır. Oyun için HDMI lüzum lu değil hatta gecikme yaptığı söylenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-amd r9 280x daha iyi.Benim tahminimce 2-3 sene full grafikte açar.f/p açısından R9 280X TurboDuo GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran bunu öneririm.

2-İkisi de aynıdır.Dayanıklılık olarakta aynılar.Amd'yi cevap 1 de önerdim.Nvidia olarak şunu öneririm:GTX760 AMP! Edition GDDR5 2GB 256Bit Nvidia

3-Hiç farketmez kasanın içindeki psu kaliteliyse sorun olmaz.

4-Hdmı gereksiz sonuçta bilgisayarı televizyona bağlamıcaksanız .

5-Corsair carbide 400r kaliteli ve güvenilirdir.Fakat ucuz değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.