Şimdi Ara

Bilgisayar Toplamayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Ben yeni bir bilgisayar düşünüyorum ve sistem konularında sizlerden destek ve fikirler bekliyorum. Farklı kişilerden düşünceler duymak beni doğru olana yöneltir diye düşünüyorum. 2 farklı düşüncem var aslında ve kararsız kaldım. Bütçem de sınırlı olduğundan çok para veremiyorum. Vereceğim en fazla fiyat 800TL olabilir.

1. Düşüncem;

--Anakart, Ram, İşlemci ve Ekran Kartını satıp yerine yeni bir Anakart, İşlemci, Ram ve Güç Kaynağı almak istiyorum.

--İşlemci: AMD A8 5600K Soket FM2 3.6 GHz 4MB Cache 32nm işlemci + HD7560D GPU

Ekran kartı almamış olurum, oyun performansının iyi olacağını düşünüyorum(Umarım doğru düşünüyorumdur). Uyumluluk olayının dışında kasa tiplerinden dolayı nasıl bir anakart alacağım karıştırıyorum. 6 yıl önce aldığım bir kasam var Exper'in kasası. Normal ebatlarda...

--Ram olarak 6 GB ya da 4GB DDR3

--Anakart Tavsiyesi lütfen? :)

-- Güç kaynağı en az 450W ya da 500W yeter sanırım...

Böyle bir şey yapabilirim.

2.Düşüncem de komple yeni bir bilgisayar toplamak üzerine...

Bir de Ekleme yapayım: Visual Studio ve SQL Server kullanıyorum. Oyun olarak da FM, Fifa, NBA 2K, F1 ve bir de savaş oyunlarından birini oynayabilir miyim bu sistem ile, yani amd işlemcideki ekran kartı yeterli olur mu ?

Beni düşüncelerinizle aydınlatın lütfenn...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can0624 -- 20 Kasım 2013; 21:03:16 >

• can0624 C kullanıcısına yanıt
    Ekran kartina para vermeyeyim diyosan en azindan APU'nun en iyisini al. Yani A10.
    AMD gecenlerde yeni APU serisini duyurdu, ozellikle grafik performansinda atak yapacak. Acelen yoksa 2014 basini bekle yeni nesil makina topla.
  • Ben de A8 6600k düşünüyordum şuanda.

Acilen almak zorundayım, acil olmasaydı yine bir süre daha götürebilirdi elimdeki pc. Yardımın için teşekkür ederim :) bu arada 400W'ı da düşünücem, sağoasın :)
  • A10'u da düşünebilirim fazla fark yok fiyat anlamında aralarında. Olabilir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar alıcam ama?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.