Şimdi Ara

Bilgisayar toplama yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oylesine ufak tefek bir sistem yapmak istiyorum 2.el olucak buyuk ihtimal 1.el yoktur bunlarin
    AMD athlon 64 3000+ islemci olmasini istiyorum 1gb ram ve 256mb ekran kartinni olmasini istiyorum
    Bunlarin uyacagi socketli bir anakart markasi ve ram turu,ekran karti markasi yazarmisiniz ? Ve yaklasik ne kadar tutar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cebecison

Arkadaslar oylesine ufak tefek bir sistem yapmak istiyorum 2.el olucak buyuk ihtimal 1.el yoktur bunlarin
    AMD athlon 64 3000+ islemci olmasini istiyorum 1gb ram ve 256mb ekran kartinni olmasini istiyorum
    Bunlarin uyacagi socketli bir anakart markasi ve ram turu,ekran karti markasi yazarmisiniz ? Ve yaklasik ne kadar tutar ?

sen bize bütçe ver biz sana uygun bir şey toplarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

quote:

Orijinalden alıntı: Cebecison

Arkadaslar oylesine ufak tefek bir sistem yapmak istiyorum 2.el olucak buyuk ihtimal 1.el yoktur bunlarin

sen bize bütçe ver biz sana uygun bir şey toplarız

Sinir yok fakat 150TLyi gecmek istemiyorum dostum AMD Athlon 64 3000+ olsun 1-2gb ram 256mb ekran karti HDD/PSU bende mevcut onlar haric hesaplayabilirmisin ?
  • Tam benim bilgisayardan bahsediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erengucluer

Tam benim bilgisayardan bahsediyorsun.

Dostum bilgisayarini satmayi dusunuyormusun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmirde bilgisayar toplama????
    20 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.