Şimdi Ara

Bilgisayar Telefonumu Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende G41M-COMBO anakartı var ayrıca Samsung Star var. Anakartı henüz yeni aldım bugün ilk defa telefona bağladım fakat bilgisayar telefonu görmüyor. Şarj ediyor fakat klasör seçim sayfasını açmıyor. Driver istiyor. Bende driver ara sayfasında yazan "mobile usb modem 1.0 driver" i indirdim fakat herhangi bir gelişme olmadı ne yapmam lazım?

• bilgisi olan var mı
  • Aygıt yöneticisinden tanıtmayı yada başka bir usb girişine takmayı denedin mi?
  • Aygıt yöneticisini denemedim ama diğer hepsini denedim sonuç aynı.
  • Anladigim kadaeiylla tel samsung star
    Samsung sitesinden dirver indir
  • Genelde her telefonda pc bağlantısında hangi modda çalışacağına dair bir ayar vardır. hafıza, modem, pc yazılımı senkr. gibi. Bu ayar samsunglardada var. Menüden ayarlar kısmından kontrol edin ve ayarı değiştirip tekrar deneyin.

Örnek:
    http://www.telpa.com/sss/?kat2=25&gsm=S5233W&soru=140

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 16 Mart 2013; 0:07:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker3222679

Anladigim kadaeiylla tel samsung star
    Samsung sitesinden dirver indir

google den buldum fakat çalışmadı ama az sonra samsung un sitesindende bakarım. teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Genelde her telefonda pc bağlantısında hangi modda çalışacağına dair bir ayar vardır. hafıza, modem, pc yazılımı senkr. gibi. Bu ayar samsunglardada var. Menüden ayarlar kısmından kontrol edin ve ayarı değiştirip tekrar deneyin.

teşekkürler şimdi çalıştı .
  • Uykulu olduğumundan pek detaylı cevap veremediğim için kusura bakma. En iyisi ben yatmaya gideyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nassarien

Uykulu olduğumundan pek detaylı cevap veremediğim için kusura bakma. En iyisi ben yatmaya gideyim.

ne demek hocam size iyi uykular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.