Şimdi Ara

bilgisayar teknik servis

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alışılagelmiş yöntem ve teknikler geçtiğimiz 10 yıl da olağan üstü bir hızla gerileyerek, yerini teknoloji ve inovasyona bıraktı. Gelişimlere ayak uyduramayan birçok sektör firması da maalesef geride kaldı. Bu nedenle hizmet sektörü artık daha dinamik ve daha sıra dışı fikirlerin yer aldığını geniş bir merceğe ulaşmış oldu. Bu sektörlerden nasibini alan en önemli sırayı da elbette ki bilişim firmaları oluşturuyor.

    Bu anlamda hizmet kapsamında çok çeşitli kampanya ve değişimlere gerçekleştiren firmalar, sundukları hizmetlerin arasına yenilerini ekleyerek kullanıcıya ulaşmanın ve etkin çalışma yürütmenin temellerini oluşturdular. Bu bağlamda oem bilgisayar teknik servis hizmeti veren firmalar artık bu işi yerinde yapma imkanı sağladılar. Artık hemen herkes aynı beyaz eşya veya kombi servisleri gibi bir telefon ile kullanıcının ayağına gidiyor ve servis hizmetini veriyor oldu.

    Gelişmeleri yakından takip etmek ve bilgisayarınız bozulduğunda kapı kapı bilgisayar servisi aramamak için Google amca da kısa bir arama yapmanızı öneririm. Hem makul hem de hızlı hizmet alabilirsiniz. Benden söylemesi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygardenn -- 28 Kasım 2018; 21:3:58 >







  • TRUVA BÜRO MAKİNALARI TİC. LTD. ŞTİ. TEKNİK SERVİS VE YAZICI SARF MALZEMELERİ

    Firmamız 1997 yılında İstanbul / Güneşli’de Truva Büro Makineleri Ticaret LTD ŞTİ ünvanı ile sektörde yerini almıştır. Kurulduğunda ana faaliyet alanı ; fotokopi cihazlarının satışını gerçekleştirmek ve teknik servis hizmetlerini müşterilerimize ulaştırmak olan firmamız , 2000 yılının ilk çeyreğinde günümüz teknolojisini takip ederek Laser Printer satışı ve teknik servis hizmetlerini başarıyla gerçekleştirmiştir.
    Firmamız bugün, fotokopi ve yazıcı sarf malzemerini, yedek parçalarını, muadil veya orjinal toner ve kartuşlarını ; en iyi kalite, en iyi hizmet ve en iyi fiyat performansını garanti ederek Türkiye’nin heryerine ürün temin etmektedir. Ayrıca referansımız olan kurumsal çalışmalarda , yapılan protokol ile temin ettiğimiz ürünlerin garanti altına alınması ve bu protokol süresince bakım ve onarım hizmetinin verilmesi bizi birinci seçenek haline getirmiştir.
    Türkiye genelinde yayılan hizmet ağımızla hizmet ve kalite politikasınca sektöre yön veren öncü marka olma yolunda ilerleyen firmamız; kaliteli ve ekonomik çözümler ile müşteri memnuniyetini birinci amaç edinerek, düşük maliyet ile yüksek performanslı ürün ve hizmet sunmak konusunda başarıya koşmaktadır.
    Hedeflerimiz edindiğimiz dürüst, kaliteli ve yüksek performanslı bu hizmeti geniş bir portföy ağı kurarak hem daha fazla müşteriye kendimizi ispatlamak hemde müşterilerimizin en iyisini seçmesini sağlamaktır.
    Tüm Türkiye’ye Sarf Malzemeleri Satışını Yapan Firmamız İstanbul ve Çevre İllerine De Bilgisayar Satış Kiralama , Server Kurulumu Bakım & Onarım, Data Center Kurumlum Bakım & Onarım, Network Ağı Kurulum Bakım & Onarım yapıyoruz.

    Yazıcı Satış Kiralama & Teknik Servisi
    Fotokopi Makinası Satış Kiralama & Teknik Servisi
    Bilgisayar Satış Kiralama & Teknik Servisi
    Server Kurulumu Bakım & Onarım
    Data Center Kurumlum Bakım & Onarım
    Network Ağı Kurulum Bakım & Onarım
    Yazıcı Sarf Malzemeleri Satış Dolum & Teknik Bilgi |


    Teknik Servis :www.truvafotokopiservisi.com
    Sarf Malzemeleri Online Satış: www.truvatoner.com
    Mail Adresimiz: info@truvatoner.com
    Telefon no: +90 212 651 71 78
    Whatsapp Sipariş ve Teknik Destek Hattımız : +90 546 651 71 78
    Adresimiz: Güneşli Mahallesi, (Eski Bağlar) 1240. Sokak No:12/A Güneşli / Bağcılar
    İSTANBUL
    FORUM SAYFAMIZDAN YAZICILAR FOTOKOPİ MAKİNALARI BİLGİSAYARLAR HAKKINDA BİLGİLER EDİNEBİLİR YORUM YAPARAK BİZE SORULARINIZI İLETEBİLİRSİNİZ.
    https://truvafotokopiservisiforum.blogspot.com/?view=classic




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.