Şimdi Ara

BİLGİSAYAR TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olmazsa olmaz konulardan birisi: Mühendislik için bilgisayar tavsiyesi.
    Ne önerirsiniz? Aklımda Monster Huma H5 V3.2 var. Ekran kartı yok evet. Oyun oynamayı düşünmüyorum. (YKS sonrası büyüdüğümü ve oyundan zevk almadığımı fark ettim) Mühendislikte ekran kartının çok önemli olmadığını duydum. Ne diyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Butce ne kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Time Does Not Heal kullanıcısına yanıt
    15-16

• Mühendislik öğrencisiyim mühendislik programları ivin genelde islemci kullanılıyor. Video rander efeckt oyun yapma işine girecekseniz ekran kartina ihtiyaç var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta seviye bir şey yeterli, paranız bol değilse çok aşırıya kaçmaya hiç gerek yok.

• Intel Iris fena değil. Harici ekran kartı yerine

Ekran kartı olmasa da olabilir mi..?
    Bilmiyorum.

Lenovo bilgisayarlara da bak.
    Up.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    hocam intel iris dahili ekran kartına göre gayet iyi. aklıma şey de geliyor ünilerin lablarında eski bilgisayarlar kullanılıyor ona rağmen iş yapıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • egehan531 kullanıcısına yanıt

Evet, iris iyi.

Sırf 3-5 kod yazmak için evet, güçlü bilgisayara gerek yok.

Belirli programlar için gerek olabilir. Onu da ben detaylı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 15 Ağustos 2022; 14:32:49 >
  • az önce elektronikte kullanılan uygulamalara baktım sistem gereksinimlerinde hiçbirinde ekran kartı bilgisi girilmemiş.
    bana monster huma yeter gibi hissediyorum

• belirli programlar için ekran kartına ihtiyaç oluyor bir yazılımcı abi android geliştirme için gerekli olduğunu söylemişti.

• bilgisayar için bilkent çok iyi diyolar tavsiye ederim
    gtü de üzmez

• bilgisayar muhendisligi okuyorum. derin ogrenme gibi yapay zeka uygulamalari icin iyi bir ekran karti ve en az 16 gb ram mantikli olur butceniz yetiyorsa bir de bilgisayarinizin agir olmamasina ve sarjinin cok gidiyor olmasina dikkat edebilirsiniz okula tasimak iskence

• geçmiş senelerde şu yazı birçok arkadaşa yardımcı olmuştu hocam. belki sizin de işinize yarar.

15sey.com
    Mühendislik İçin Laptop Önerileri 2020 Laptop Tavsiyeleri
    https://15sey.com/muhendislik-icin-laptop-onerileri
  • barıscaa kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam 👍🏼👍🏼

• Dostum madem ekran kartı ve oyun istemiyorsun neden pazarlaması sözde oyun bilgisayarı olan dandik bir marka tercih edeceksiniz 1 tb ssdli 12. Nesil veya 6000 serisi guzel bir islemci 16 gb ram mis gibi olur.

• Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    gayet mantıklı bu

• burakzeytinciyoutube
    Doların ve teknolojik ürünlerin fiyatlarının fırladığı bu yılda en uygun fiyatlı SIFIR laptop tavsiyesi videosuyla seriye devam ediyoruz. 2022 yılında en ucuz sıfır üniversite için laptop, tez için laptop, dizi film izlemek için laptop, netflix için laptop, işyeri kafe için laptop tavsiyesi. İyi seyirler. Videodaki laptop modelleri: 00:00 - Önemli bilgiler 03:05 - Lenovo Ideapad 1 14ADA05 82GW007STX 05:05 - HP 255 G8 2M9P1EA 06:20 - Lenovo V15 82C700LDTX 07:30 - HP 255 G8 4P3K8ES 08:20 - Acer Aspire 3 A315-56-327T NX.HS5EY.006 10:45 - Lenovo V14 G2 ALC 82KC0002TX 12:10 - Acer Swift 3 SF314-43 NX.AB1EY.002 13:15 - İkinci el laptoplar Facebook Kasa Toplama ve Teknoloji Grubumuz: https://www.facebook.com/groups/bilgisayartoplama Facebook Aliexpress ve Amazon Grubumuz: https://www.facebook.com/groups/aliexpressamazon/ Sorularınızı yorum olarak atabilirsiniz. PC Donanım Özelliklerine Kanalın 'Hakkında' kısmından erişebilirsiniz. Beğendiğiniz videolar için "Beğen" butonunu kullanarak beni desteklediğiniz ve yeni videolar için fikirlerinizi "Yorum" bırakarak belirttiğiniz için teşekkürler. Abone Olun: https://www.youtube.com/c/burakzeytinci Mail: info@aliburak.com Twitter: goo.gl/n1bYhG Instagram: goo.gl/RDShTO
    https://www.youtube.com/watch?v=RU9DEfe4IA8&feature=youtu.be

• ekran kartsız bilgisayar alma bence.

• matebook d15 i7 alınır mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.