Şimdi Ara

Bilgisayar tamamen donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , yeni bir qosmio laptop aldım 1 ay kadar önce.Alet gerçekten hızlı , oynadığım oyunları very high da çalıştırıyor ve hiç fps sorunu yaşamıyorum , fakat bazen rastgele bir şekilde bilgisayardaki her şey donuyor.Sesli bir şey varsa o sırada DIT DIT DIT DIT diye yüksek sesli ve frekanslı bir ses gelmeye başlıyor , görüntü tamamen donuyor , mouse tamamen donuyor ve ctrl+alt+del , alt+f4, alt+tab vb hiç bir şey çalışmıyor , bilgisayar tamamen her şeyiyle donuyor anlayacağınız.Ve en son yani 5 dakika önce olduğunda oyun falan da oynamıyordum , tamamen rastgele oluyormuş bu gibi geldi bana.Windows 8 kullanıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Merhaba arkadaşlar , yeni bir qosmio laptop aldım 1 ay kadar önce.Alet gerçekten hızlı , oynadığım oyunları very high da çalıştırıyor ve hiç fps sorunu yaşamıyorum , fakat bazen rastgele bir şekilde bilgisayardaki her şey donuyor.Sesli bir şey varsa o sırada DIT DIT DIT DIT diye yüksek sesli ve frekanslı bir ses gelmeye başlıyor , görüntü tamamen donuyor , mouse tamamen donuyor ve ctrl+alt+del , alt+f4, alt+tab vb hiç bir şey çalışmıyor , bilgisayar tamamen her şeyiyle donuyor anlayacağınız.Ve en son yani 5 dakika önce olduğunda oyun falan da oynamıyordum , tamamen rastgele oluyormuş bu gibi geldi bana.Windows 8 kullanıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.

Merhabalar;

Bilgisayarınızda yüklü bulunan "Toshiba Recovery Media Creator" yazılımını kullanarak Recovery Dvd'si oluşturun ve bu dvd'lerden işletim sistemini yeniden yükleyiniz.Eğer sorun yazılımsalsa düzelecektir.Ayrıca bilgisayarınıza (eğer yüklü değilse) güncel bir antivirüs programı yükleyiniz.

• Virüs girdiyse işlemciyi %100 zorluyor olabilir.. Ama ram lerde de donanimsal bir sorun olabilir. Recovery yap. Düzelmezse ram yuvasını açmayı biliyorsan aç . Çikart tekrar tak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toshibaci_1970

Virüs girdiyse işlemciyi %100 zorluyor olabilir.. Ama ram lerde de donanimsal bir sorun olabilir. Recovery yap. Düzelmezse ram yuvasını açmayı biliyorsan aç . Çikart tekrar tak.

Bilgisayar çok yeni , virüs girebilecek herhangi bir şey yüklemedim , çok az sayıda program var bilgisayarda.Zorlandığını hiç sanmıyorum çünkü aynı anda bir kaç tane oyunu very high da açtığımda bile hiç kasma olmuyor , tamamen rastgele bir şekilde google chrome da site ismi yazarken bile takılabiliyor.Bilgisayar yaklaşık 1 aylık ve bu olay 4 ya da 5 kere oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.