Şimdi Ara

Bilgisayar Takip Programları 'SORU'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda ne yapılıp yapılmadığının görüntülendiği bütün bilgilerin saklandığı kullanıcının görmesini sağlayan programlar var biliyorsunuz
    realspymonitor 007, spector vs gibi cesitli programlar bilgisayarda olup biteni kaydetiyor peki acaba böyle birsey basımıza gelip gelmediğini nasıl anlayabiliriz yani bilgisayarımıza 2 veya 3.kişinin böyle bir uygulama kurup kurmadığını saptamaya yarayacak bir önlem var mı ama sunu söylemeliyim bu programlar bilgisayarda kurulu olup olmadıgını denetım masası program files gibi basit yerlerde görunmuyor farklı bir isim adı altında msconfig yada görev yöneticisinde anlasılıyor tabi ismini bilirsek ms configden programı iptal ettigimizde kendisi yine hemen aktif oluyor yani bu işi çözebilecek yiğit araıyor :))

• bunu kaliteli antivirus programları yada free superantispyware tespit edebiliyor.
  • Aslında Zemana Anti Logger deniyorum casus 007 tespit edip engelledi ama igerleri icinde verimli olacak mı bilemiyorum dediğinizide deneyecem
  • Zemana AntiLogger
  • Zemana Antilogger bu iş icin geçerli firma ile irtibata geçtim onlarda çözüm üretecegini söyledi bu durum başına gelen bu cevapla sorunu çözebiliri şimdi bir basamak daha ileri gidelim bakalım buna çözüm üretiebilecek miyiz?
    Bu keylogerler sistem altında calısıyor yani bu işi yaparken kesinlikle kullanıcının haberi olmuyor (Zemana yüklü değilse) acaba aynı sekilde antiloger ile sistem altında olanı var mı? yani bilgisayarda bir antiloger yüklü olacak lakin bunun keyloger gibi kullanıcı bilmeyecek keyloger atmaya calısan bosuna atmıs olacak niye calısmadıgınıda anlayamıyacak var mı acaba böyle bir cözum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurtezaoglu -- 31 Mayıs 2012; 16:29:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.