Şimdi Ara

Bilgisayar Sürekli Takılıyor+Reset Atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne kadar oldu bilmiyorum ama uzun süreden beri bilgisayarım devamlı takılıyor ve reset atıyor.

Intel Pentium4 3.00 GHZ işlemci + 512 RAM var 2 internet explorer 1 windows media player açıkken kilitleniyor hiçbişey yapılamıyor mecbur reset atıyorum bazen de kendiliğinden o reset atıyor. Bezen de Bilgisayarı açıyorum bir klasör açıyorum tıkanıyor ne yapacağı hiç belli olmuyor.

Görev Yöneticimde de bir sürü svchost.exe alltaki resimde olduğu gibi.

Tüm bunlardan sonra siz olsanız ne yapardınız. Hangi antivirüs ve casus temizleme yazılımını önerirsiniz?

Bilgisayar Sürekli Takılıyor+Reset Atıyor

• görev yöneticinizde şüpheli bir dosya görünmüyor.raminiz az fakat çalışna uygulmalar için oda yeterli.
    sorununuz donanımsal olmalı.işlemci ekran kartı sıcaklıklarını kontrol edin
  • evet hatırladım

bilgisayarın hiçbirşeyi yoktu vista yükledim böyle oldu evet evet. vistadan sonra bilgisayar 5 dk çalışıyordu (kesinlikle değişmezdi süresi:D) kendini reset atıyordu açamıyorduk 5 dk bekliyorduk öyle açılıyordu. sonra servise götürdüm anakartta sorun var dedi anakart değişti. bilgisayar eve geldi açtım yerel disk d ye girecektim bilgisayar kilitlendi. ama ben o zaman önemsemedim keşke deseydim iyice bozmuşunuz aleti die?

hala yanıtlarınızı bekliyorum bu arada ısıyı nasıl ölçerim?
  • Bilgisayarıma sağ tıkla
    Gelişmiş
    Başlangış ve kurtarma
    Otoatik yeniden başlatı kaldır.

Bunla sanırım yazılım hatalrında resetlenmeyi engellersin...
  • everest programına göre

anakart sıcaklığı: 38
    cpu sıcaklığı: 55
    Aux sıcaklığı (ne demekse?): 49
    hdd sıcaklığı: 40
    Soğutucu Fanlar:CPU : 3.2
    voltaj:cpu çekirdek: 1.3

yorumlarsanız sevinirim
  • lütfen bakın şu derecelere lütfen yardım bekliyorum::(
  • ben bu sorunun yazılımdan kaynaklandığını sanmıyorum.büyük ihtimal CPU ile ilgili,ve sıcaklıkla ilgilidir.
  • sıcaklıklarınızda normal.reset yada donmayı gerektirecek gibi görünmüyor.yardımcı olmak çok zor.onlarca sebebi olabilir.anakartınız,power suply,ekran kartı,.... vb. bi çok parça bu soruna neden olabilir.donma olaylarında en çok psu veya anakartta kısa devre sorunu çıkıyor bildiğim.
  • Sıcaklık Normal Geldi Bana
  • psu 'dan kaylanıyor olabilir, benzer sistemle aynı şey benim başıma bu hafta geldi bilgisayar sürekli kendini resetliyordu, tamire götürdüm eve gelince psu'nun değiştiğini farkettim istersen tekrar götürüp bi sor
  • Selamlar,

Aynı sorunu daha bir-iki hafta önce yaşadım ve kötü haber: upgrade yapmak zorunda kaldım Tabii ki aynı sorun sende de vardır diyemem bu kadarcık bilgiyle ama işlemci fanın, işlemcin, ekran kartın ya da anakartın artık çok yorulmuş olabilir. Bu sorunun yazılımsal olma ihtimali çok düşük bu arada, muhakkak donanımsaldır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.