Şimdi Ara

Bilgisayar sürekli mavi ekran veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce ara ara veriyordu en son yeni hdd aldım yeni windows 7 kurdum iki tane yeni rem aldım, yeni işletim sisteminde de verince remleri tarattım memtest ile hiçbir hata bulmadı. Yeni sistem açılırken ntsf file sistem hatası verip check disk yapıyordu. Yeni harddisk hd tune ile taratmıştım sorun yok diyordu ve health değerleri ok sadece airflow uyarısı veriyor bunuda netten baktığımda yanlış bir uyarı diyorlardı. Sonra windbg ile tarattım awast diyordu.Awastı kaldırdım. Şuan bilgisayar mavi ekran bile vermeden aniden kapanmaya başladı. İşlemciden şüpheleniyordum ama ısı değerleri normal, hdd den şüphelenmiyorum eski harddisktede mavi ekran hataı verip kapanıyordu. Geriye sadece remler ve güç kaynağı kaldı şüphelendiğim. Yani sistemi mi kaldırmıyor acaba güç kaynağı high power 500w

Ekran kartı 9800 gt, 2 tane 1gb, 2 tane 2gb ram takılı, 2 harddisk ve 1 dwd bağlı acaba bunları mı kaldırmıyor? Yada anakarttaki rem slotları mı arızalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 20 Haziran 2017; 6:49:34 >

• Sanırım remlerden eski remleri çıkardım 2 saat oldu restart olmadı belki avastında suçu yoktu tekrar geri mi yüklesem bu comodyu hiç sevmedim sanki 2-3 ergen yazmış gibi dandik bir programa benziyor antivirüsten çok.

O zaman böyleyse bu memtest ve windows rem test programları bir işe yaramıyor remleri sağlam gösteriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 20 Haziran 2017; 8:34:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.