Şimdi Ara

Bilgisayar Sorunu Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün Combofix ile bilgisayarı tarattım ve avast'ın silemediği trojan'ı sildim.Ne olduysa ondan sonra oldu...Bilgisayar açıldıktan sonra masaüstü'nde 5 dk bilgisayar kilitleniyor,ondan sonra normale dönüyor.Galiba dosya silindi sorun ne olabilir?

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • büyük ihtimal combofix pc açıldıktan sonra tarama yapıyor o da kitlenmeye yol açıyor
  • sistem geri yüklemeyi denedinmi?

• Sistem geri yükleme yaptım ama sorun düzelmedi..

• Combofix sistem'e ait herhangi bir yazılımı vs. silmez. Combofix'in oluşturduğu birşey olmasa gerek ... Combofix'e dair herşeyi sildim dedin? Combofix'in C: sürücüsüne oluşturduğu Combofix aldı bir klasör olması gerekir. Eğer onu sildiysen karantinaya aldığı spy'ı mantık olarak tabir-i caizse tekrar aktif hale getirmiş olabilirsin. Combofix ile tekrar bir tarama yaptır. Eğer sildiysen o klasörü bu sefer silme. Eğer sorun halen devam ediyorsa; Şunu dene Görev yöneticisini aç "explorer" sonlandır sol üst sekmeden "Dosya > Yeni Görev Çalıştır" seçeneğini tıkla tekrar "explorer" yaz. Sorun düzelir ise C: harici kurulu diskin varsa büyük ihtimal diğer yedek disklerde bulunan dosyaların içinde halen bir spy mevcuttur. Combofix hepsini temizliyemiyebilir. Karpersky kur tara ama sana tavsiyem daha sonra kaldır bilgisayarından :) sorunun büyük ihtimal düzelir.
    Gözlerimi kapattığımda, ilk önce mutlaka çok koyu ve tek tonlu bir mavi fon görüyorum.
    Tıpkı açık ama yıldızsız bir gecede olduğu gibi. Birkaç saniye içinde bu alan .....
    parıltılar saçan ve bana doğru ilerleyen yeşil ışıltılarla doluyor."
    "Nikola Tesla"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran sorunu yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Bilgisayar sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.