Şimdi Ara

bilgisayar skype ve rfactor açınca donuyor itleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • skype ve rfactoru açınca neden olabilir normal güç düğmeside çalışmıyor mause da haraket etmiyor bilgisayarın fişini çekmekten pc yavaşladı artık silip tekrar yükledim bişi değişmedi pc özellikleri -- intel core duo cpu 2.00 ghz 3 gb ram 32 bit

• ÇOK PARDON 2 SİNİ AYNI ANDA AÇMIYORUM, İKİSİNDEN BİRİNİ AÇINCA DONUYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: naqıo

ÇOK PARDON 2 SİNİ AYNI ANDA AÇMIYORUM, İKİSİNDEN BİRİNİ AÇINCA DONUYOR

Lütfen tek bir konu altından devam ediniz. Birden fazla konu açmak yasaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedon

quote:

doğru söylüyorsun ama bilerek olmadı yanlış yere açmışım ordan buraya atmışlar konuyu galiba bende o arada tekrar açtım ama bu seferde çiftt açmışım özür dilerim ama yardımcı olabilir misiniz
  • quote:

quote:

quote:

doğru söylüyorsun ama bilerek olmadı yanlış yere açmışım ordan buraya atmışlar konuyu galiba bende o arada tekrar açtım ama bu seferde çiftt açmışım özür dilerim ama yardımcı olabilir misiniz

Özür dilemenizi gerektirecek bir durum yok.

Bilgisayarda farklı bir oturum açıp, Skype adlı yazılımı orada dener misiniz? Bu sorun muhtemelen yazılımsal bir çakışmadan dolayı kaynaklanıyor.

Devam ederse, tüm sisteminizi Combofix ile tarattırın ve ayrıca çalıştır > msconfig > başlangıç sekmesine girin, oradaki tüm programları devre dışı bırakın, Uygula, Tamam. Bilgisayarı baştan başlatın ve Skype'ı açıp, test edin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Özür dilemenizi gerektirecek bir durum yok.

Bilgisayarda farklı bir oturum açıp, Skype adlı yazılımı orada dener misiniz? Bu sorun muhtemelen yazılımsal bir çakışmadan dolayı kaynaklanıyor.

Devam ederse, tüm sisteminizi Combofix ile tarattırın ve ayrıca çalıştır > msconfig > başlangıç sekmesine girin, oradaki tüm programları devre dışı bırakın, Uygula, Tamam. Bilgisayarı baştan başlatın ve Skype'ı açıp, test edin.

Hicbiri ise yaramadi

• Bir benzeri sorunda bende var arkadaşlar.Skype bilgisayara kurulum aşamasında bilgisayarımı donduruyor.Yüklense bile açmaya çalışınca bilgisayar yine donuyor.Ve artık facebookta görüntülü aramalar Skype üzerinden yapılmakta bu yüzden Facebooktan görüntülü konuşma isteği gelince bile bilgisayar donuyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bilgisayarım Lenovo Y570.Donuyor(kilitleniyor ve sadece açma kapama tuşuna basılı tutarak kapatabiliyorum)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun (cs2) sürekli donuyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.