Şimdi Ara

Bilgisayar Sandalyesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar sandalyesi alacam düzgün bulamadım.
    100TL'ye kadar çıkabilirim...

Şu anda aklımda olan :

http://www.hizlial.com/hirdavat-mobilya/mobilya/adore-vlt-024-comfort-plus-calisma-koltugu-mavi-kumas_18.007.4121.0007.htm#tabs

Bilgisayar Sandalyesi Tavsiyesi

Ama arka kısmının tırtıklı olması beni caydırıyor.
    Arka kısmının düz olması lazım arasına toz kaçıyor çok kötü görüntü oluşturuyor.

• banada lazım 100liraya aldıydım çok uyduruk çıktı, değiştiricem yakın zamanda
  • Bence almayın o tür şeyleri.

Kafanızı yaslayacak türden alın.
    Benden demesi..

Ben 15e aldıydım aynısını 2.el ama.
  • Güncel.
  • ben 135 tl ye bi sandalye gördüm baş dayamalı falan terleme önleyili ama nerde gördün unututm ya bi broşürdeydi
  • Resimdekinin aynısını kullanıyorum aynı kalitemi bilmiyorum ama çok çok dandik çok oturursan bi zmn sonra ortasında ki demir afedersin popono batıyo 3-5 ay sonra vidaları gitmeye başladı ki okadar kiloluda değilim.Biraz paraya kıy derim pişman olma sonradan..
  • bu tür klasik sandalyeler almayın bendede var berbat ya yenisini alacağım işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar önerisi
    4 ay önce açıldı
    Ütü Masası Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne tür önerirsiniz bilgisayar koltugu lınk verebılecek olan varmı.
  • bunu alma bende var , süngeri çok yumuşak , uzun süre oturucan ,,afedersin münasip yerin civataları hissediyor :)
    Bunun yerine aynı tip burosit marka bak. ben öğrenci evine aldım 3 senedir oturuyorum taş gibi hala , 100 tl civarı sanırım o da ..
  • Bana da lazım bi' tavsiye.

100-125 tl olabilir max.

Deri koltuklar vardı önerilenler ama deri iyi olmaz; kışın soğuk yazın sıcak olur dediler.

Güzel bi' koltuk tavsiye edin de alayım ya, çok vakit geçiriyoruz Pc başında.
  • Güzel bi' koltuk tavsiye edin de alayım ya, çok vakit geçiriyoruz Pc başında.
  • Bürosit marka al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Bürosit marka al.

ben bürosit almıştım. çok zaman da kullandım ama 2-3 defa garantiye gitti garanti süresi içinde. yaslanılacak yeri kırılıyordu. en son en dibe indirerek kırık olarak ve fazla yaslanmadan kullandım.

sağlam ve uygun fiyatlı ve rahat bişi bulsam ben de alıcam. ama netten almamak lazım. netten indirimde olan bi tane aldım ve öyle uyduruk çıktı ki para çöpe gitti. vidaları yalama olmuş ve daha yolda gelirken kutusunun içinde düşmüştü bi vida.

böyle birebir görüp, deneyip almak şart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.