Şimdi Ara

Bilgisayar programcılığı (AÇIKÖĞRETİM Bölümü) Staj Yok! Bu fırsat kaçmaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
18.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstanbul da bu bolum icin hangi okulu tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÖSYM sitesinden tercih yaparsak ek olarak büroya gitme olayı falan var mı?
    There is no war in Ba Sing Se
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çıtır Para

ATAAÖF programcılık varken neden Web tasarım yazacaksınız ?
    ikiside teknik bölüm geçiyormuş olurda kamuda girersem diye ama ben özel sektör odaklıyım programlama dilinde kendimi geliştiriyorum okulda bi yandan elimde hiçte yoksa diploma olsun diye bitişinde ise dgs ile aöf yönetim bilişim sistemlerine tamamlayacağım şuan puanım 4 yıllık bölümede yetiyo fakat dgs ile gitmeyi planladım

ayrıca anadolu üniversitesinin sistemi daha oturaklı oldugu söyleniyor

• RawShed kullanıcısına yanıt
    hocam örgünde: Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik-Bilgisayar vs., Yazılım Mühendisliği

fakat aöf'de işletme, yönetim bilişim sistemeleride var ben AÖF Yönetim Bilişim Sistemleri düşünüyorum. Örgün okuyacak olsam zaten matematik çalışır kesinlikle kazanırım yazılım/bilgisayar mühendisliğini
    tercihiniyap
    Web Tasarımı ve Kodlama Mezunları DGS İle Hangi Bölümlere Girebilir?
    https://www.tercihiniyap.net/dgs/web-tasarimi-ve-kodlama-mezunlari-dgs-ile-hangi-bolumlere-girebilir-h7924.html

• _bySalvador kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, ben de bil prog yazdım. Matematik çalışıp YBS'ye veya Bilgisayar Mühendisliği'ne geçiş yapmayı düşünüyorum. Hayırlısı artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yks de ilk sıraya bu bölümü yazdım ama pişmanlık hissediyorum eğer kazanır Atatürk uni bilgisayara kayıt olrsam Anadolu aoften de bir bölüme de kayıt olacagim. sorum şu anadolu aofe kayıt olduktan sonra Atatürk unideki bilgisayar bölümunden kayıt sildirip başka bir bölüme kayıt olabilir miyim Atatürk AÖF de ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RawShed

Anladım hocam, ben de bil prog yazdım. Matematik çalışıp YBS'ye veya Bilgisayar Mühendisliği'ne geçiş yapmayı düşünüyorum. Hayırlısı artık
    hakkımızda hayırlsıı olsun aöf bilgisayar programcılığı açılmış düşünmedim değil fakat webtasarım/kodlama da teknik bölüm geçtiği için onu tercih ettim ben matematikte yok dolayısı ile 2 sene yazılım kurslarına rahat çalışabilirim, sonrası hayırlısı :)
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.