Şimdi Ara

Bilgisayar Parça Toplama Yardım / Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize iyi forumlar. Konuyu şöyle açıklıyayım. Ben yeni bir bilgisayar toplatmak istiyorum bütün herşeyiyle ( monitör , kasa vs. dahil ) bazı düşüncelerim var ama sizlerlede paylaşıp önerilerinizi almayı isterim. Şimdiden herkese teşekkürler.

Ekran kartı İçin :

ZOTAC GTX560 TI GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI : Düşünüyorum Fiyatı Yaklaşık : 700 TL

İşlemci : INTEL CORE I5 2400 SOKET 1155 3.1GHZ 6MB CACHE 32NM İŞLEMCI : Düşünüyorum Fiyatı Yaklaşık :500 TL

Anakart : ASUS P8Z68-V/GEN3 INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ(O.C.) HDMI&DVI ANAKART : Düşünüyorum Fiyatı Yaklaşık : 580 TL

Ram : KINGSTON 6GB (3X2GB) KIT HYPERX T1 DDR3 1600MHZ CL9 XMP RAM : Düşünüyorum Fiyatı Yaklaşık : 240 TL

Klavye : THERMALTAKE : Düşünüyorum Fiyatı Yaklaşık : 200 TL

Monitör : LG 21.5" W2243S-PF GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR : Düşünüyorum Fiyatı Yaklaşık : 350 TL

Kasa : COOLER MASTER RC 690 II 80PLUS GX 650W MIDT ATX SİYAH KASA : Düşünüyorum Fiyatı Yaklaşık : 400 TL

Sabit Disk hakkında hiçbir fikrim yok ( yardımlarınızı bekliyorum )

Bu ürünlerin daha iyisi veya daha uygunu olarak ürünler varsa VATAN COMPUTER üzerinden buradan veya özel mesajla önermeniz rica olunur.

Şuan güzel olarak nitelendirdiklerim bunlar. Yardım edenlere sesleniyorum ; Sadece Önerilerinizi VATAN COMPUTER sitesi üzerinden yaparsanız minnettar kalırım.

• sabit disk WD claviar black 1tb alabilirsin o işlemci ve anakart olamamış bence işlemci i5 2500k olup
    anakart
    http://www.teknobiyotik.com/msi-p67a-gd55-b3-revizyon-intel-lga-1155-ddr3-usb-3-0-sata-3-atx-anakart.html

boşu boşuna o kadar pahalı anakarta gerek yok eğer anakarttan para arttı birazda kendim eklerim diyosan i7 2600k önerim diğer bileşenler de de
    rami 16 gb yapıp (8 de yeter :D )
    2 tane geil enache korsa 1600mhz 2x4 lük raminden alabilirsin ve tabiki bir işlemci soğutucusu alman gerekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000TL PC TOPLAMA YARDIM LÜTFEN
    9 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.