Şimdi Ara

Bilgisayar Oyunları Amele Yetiştirme Projesidir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
6.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sinanakgl

Sanal şeyler insana zarar veriyorsa (film, dizi, oyunlar) özellikle bilim kurgu veya aşk vs ile ilgili romantik kitaplar da zarar veriyordur. Bırakın isteyen oynasın. İşini gücünü eline almış düzenini kurmuş kişi akşam bir kaç el oyun atacaksa bırakın atsın o da hayatın gerginliklerinden arınma yöntemi. Örnek: ben. Oyun oynarken borçmuş dertmiş işmiş hepsi uçup gidiyor rahatlıyorum.
    Yapay mutluluk ve üzüntülerin hepsi deyince tabiki kitaplar da işin içine giriyor.Bakın arkadaşlar ben kaç mesajdır ya kendimi ifade edemiyorum ya siz anlamıyorsunuz.

Duygu ve düşünce gerçekçi olan sizi ilgilendiren şeylerle etkileşimde olduğu zaman gelişim gösterir.Bunun dışında yapay mutluluk ve üzüntü gelişim değil depresyon tembellik ve uyuşukluk yapar.Bunlardan tecrübe olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

O makine bu yılda ihtiyaç, içinde oturduğunuz evin kirasını dahil ediyor musunuz her şeye?
    Evle bu konuyu bağladın ya...
    1000 liralık makine almak varken oyun için 5 6 bin lira makineye verenleri savunmaya ve sosyal köle olmaya devam edin.Bir adım daha yaklaştın bravo.
    Sistemin kölesi olmaktan yazı yazmayı unutmuşsunuz.
  • Hocam yol göster ne yapalım ne edelim vallahi merak ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yol göster ne yapalım ne edelim vallahi merak ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanakgl

Hocam yol göster ne yapalım ne edelim vallahi merak ettim.
    Oymacılık yap, al bir tane bıçak ağaç buda, yürüyüş yap, resim çiz, dans folklor kursuna yazıl en iyi zayıflama ve spor aktivitesidir, para yoksa aç evde oyna ciddiyim. Yapay mutluluklardan oldukça kaçının, gerçek hayatta uzvlarınız hareket ettiği sürece ücretsiz yapabileceğiniz çok şey var.

90'larda depresyonda olmamamızın sebebi hareket etmemizdi ve teknoloji olmamasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar Oyunları Amele Yetiştirme Projesidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

Oymacılık yap, al bir tane bıçak ağaç buda, yürüyüş yap, resim çiz, dans folklor kursuna yazıl en iyi zayıflama ve spor aktivitesidir, para yoksa aç evde oyna ciddiyim. Yapay mutluluklardan oldukça kaçının, gerçek hayatta uzvlarınız hareket ettiği sürece ücretsiz yapabileceğiniz çok şey var.

90'larda depresyonda olmamamızın sebebi hareket etmemizdi ve teknoloji olmamasıdır.

Alıntıları Göster
    90 larda depresyon olmaması :) Bilgim yok fikrim var durumu bu galiba. 5 Nisan 1994 kurt cobain kendini öldürdü. Ardından toplumda intihar vakaları artış gösterdi. Depresyon yeni icad olmadı

Oyun oynamak ciddi bilişsel faaliyet ve dikkat gerektiren aynı zamanda sosyal yönü de olan kıymeti anlaşılamamış bir eylemdir. Sürekli saldırı alır hata iftralara kurban gider. Kimi der ki şiddete meyilli hale getiriyor kimi der ki "salaklaştırıyor" ancak bilimsel araştırmalar tam tersini gösteriyor ama tabi bunun bir önemi yok cünkü 90 larda depresyon yoktu demek kadar kolaydır birşeyleri görmezden gelmek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.