Şimdi Ara

bilgisayar mühendisliği stajı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayar mühendisliği okuyorum. şuana kadar php ile emlak web sitesi,başka birisinin sitesi için bir kaç işlem yaptım,unity ile soru cevap oyunu yaptım, ayrıca sonsuz koşu tarzında bir oyun yapıyorum şuanda. bir oyun için makro yazdım. yazında mobil bir mobil uygulama yapıcam.

şimdi 20+20 40 gün stajımız var. bu süre zarfında beni bir projeye dahil edeceklerini sanmıyorum. öyle gidip gelirim gibi geliyor. tabi belki dahil ederler. mobil alanından ilerlemek istiyorum o doğrultudada projeler yapmaya çalışıyorum. seneye kadar iyice gelişip mobil uygulama veya oyun yapan bir firmada staj yapsam ve orada işi bildiğimi gösterip oradan iş kapabilir miyim diye düşünüyorum. stajı bir nevi işe giriş olarak kullanıcam. sizce mantıklı bir düşünce mi?

• boş bir yerde

• fırat hocam

• Mantıklı, ama zaten staj yapacağın bazı yerler sorar daha uzun kalıp kalamayacağını, ona göre düzgün projelere dahil ederler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım güzel bir yer bulursun hocam, ben umudu kestim her şeyden artık.

İsmi bilinen bir büyükşehir devlet üniversitesinde elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. Ortalamam da 3.5'tan fazla ama başvurduğum küçük şirketlerden bile dönüş alamadım. Bölümdeki 2 ortalamalılar savunma sanayilerde dolanıyor. O kadar emeği boşuna vermişim gibi hissediyorum.

• senin benim gibi adamların artık tek hedefi var yurt dışı hiç gerek yok burada üzülmeye dil güzel oldu mu hiçkimse tutamaz seni bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26EE13EE3 -- 17 Haziran 2022; 0:21:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.