Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği maaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuda bilgi alabileceğim bi yer mevcut mu

• 1800 tl
  • Mevcut, 2 bin ile başlarsın, kendini geliştirip lan bu yaptıklarım bana çerez geliyor uykumda bile yaparım tecrübesine geldiğin zaman iş değiştirip 4 bin 5 bin 150 bin e kadar çıkıyor.
  • kuzenim mercedesde çalışıyor türkçeyle almanca ve ingilizcesi ileri seviye bilgisayar mühendisi ve 7-8 bin arası bir şeyler alıyor sen düşün. Almanyada falan da çalıştı, master falan bişeyler yaptı yani baya çalıştı ona rağmen aldığı maaş bu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: bounmatematik

kuzenim mercedesde çalışıyor türkçeyle almanca ve ingilizcesi ileri seviye bilgisayar mühendisi ve 7-8 bin arası bir şeyler alıyor sen düşün. Almanyada falan da çalıştı, master falan bişeyler yaptı yani baya çalıştı ona rağmen aldığı maaş bu yani
    nereden mezun
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    yeditepeden mezun ama yurtdışında falan çalıştı okudu falan bana aldığı maaş düşük geldi ki şimdi almanyaya gidiyor
  • hocam 7-8 bence çok iyi para. karısı da 5 tl alsa 12 bin lira para girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    bayan hocam kendileri :D yani direk mezun olup çalışsa dediğiniz doğru iyi para ama 2 dil ve yurtdışındaki tecrübeleri okumalarına falan göre az olduğunu düşünüyorum dediğim gibi
  • Güzel sıkmışın kardeşim benim halam kimya mühendisi şuan çalıştığı fabrikadan 10bin tl maaş + diploması sayesinde çalışmadığı yerden 5bin tl para kazanıyor dil bilmiyorken
  • mezunlar iyi maaşlarla iyi yerlerde çalışıyor. bölümün yarısı mezun olunca aselsan havelsan, roketsan, tai dörtlüsüne gidiyor. (başlangıç maaşları 3300-5000 arasında değişiyor. yılda 16 maaş veriliyor) kalanların önemli bir kısmı ise teknokent şirketlerinde çalışıyor. (teknokent şirketleri de gayet güzel maaşlar veriyor). daha 3000 liranın altında işe başlayan mezun görmedim.

Bunu hacettepe bilgisayarın ekşideki başlığında buldum yazının tamamı burda:
    https://eksisozluk.com/entry/72715993
  • Arkadaşım halandan banane? Ben örneksen bahsediyorum neden sıkayım? Saçma saçma konuşma lütfen bizzat en yakın kuzenim maaşı az geldiği için Almanyaya taşınıyor şuan halan iyi para alıyor diye herkes öyle almak zorunda değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.